Bahar Yazıcı Şer ve Nilüfer Ademoğulları’nın alışılmışın dışında kurdukları yepyeni bir jean markası olan Deepsix, geçtiğimiz özel bir davetle tanıtıldı. İstinye Park Le Petite Maison’daki lansmanda moda ve magazin dünyasından pek çok davetli katılarak markayı yakından incelediler.


BAHAR ŞER - NİLÜFER ADEMOĞULLARI

OZAN DOĞULU

JEAN’DE YERLİ YEPYENİ BİR MARKA, DEEPSİX

İstanbul’da satışa çıkan Deepsix, Amerika'da Şubat ayı sonunda departman store’larda satışa sunulacak. Marka aynı zamanda www.deepsixjeans.com adresinde online olarak da satılıyor. Birbirinden güzel tasarımların jean’de hayat bulduğu koleksiyon görenleri kendine hayran bıraktı. Yerli marka yaratmanın gurunu yaşadıklarını belirten Bahar Şer, hedeflerinin Deepsix’i sevilen bir dünya markası yapmak olduğunu söyledi. Keyifle geçen lansmanda Ozan Doğulu dj kabinine geçerek misafirlere eğlence dolu saatler yaşattı.

BURCU ESMERSOY

Burcu Esmersoy’un marka yüzü olduğu Deepsix, pantolon, şort, mont, gömlek ve aksesuarlarla kota dair her şeyi sunuyor.

LALE YAZICI - NUR YERLİTAŞ - AJDA PEKKAN

Deepsix lansmana katılanlar arasında Ajda Pekkan, Hayri-Lale Yazıcı, Ozan Şer, Burcu Esmersoy, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, Melis Sezer, Ilgın-Barış Dalan, Başak Çağlar, Ozan Doğulu-Hera Aslan, Derya Tuna, Mesude Öztanık, Nur Yerlitaş, Evren-Mina Teker, gibi isimler vardı.

OZAN - BAHAR ŞER 

Editör: MURAT ÖZER