"X-Men: Dark Phoenix" adlı bilim-kurgu ve aksiyon filminin Los Angeles galası yapıldı. Filmin yıldızları Sophie Turner, Jennifer Lawrence ve Jessica Chastain " X-Men: Dark Phoenix" Los Angeles galasına katıldı. 

X-Men: Dark Phoenix’in Los Angeles galasına katılan Jennifer Lawrence ve Sophie Turner'a hayranları büyük ilgi gösterdi.

Kadrosunda James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence ve Sophie Turner gibi yıldızları bulunduran X-Men: Dark Phoenix galası gerçekleşti. Filmin oyuncu kadrosunda bulunan dünyaca ünlü isimlere Hollywood dünyasından birçok yıldız da eşlik etti.

Ünlü isimlerin geçit yaptığı kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı. 

"X-MEN: DARK PHOENIX" FİLMİNİN KONUSU VE OYUNCULARI

X-Men filmlerinin öne çıkan senarist ve yapımcısı Simon Kinberg'in bu kez yönetmen koltuğuna da oturduğu X-Men: Dark Phoenix, çocukluğundan itibaren Jean Grey'in hikâyesine ve sahip olduğu inanılmaz güçlerin onu mahvederek nasıl Dark Phoenix'e dönüştürdüğüne odaklanacak.

ABD yapımı süper kahraman filminin başrollerinde Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Jessica Chastain, Evan Peters, Alexandra Shipp, Nicholas Hoult, Tye Sheridan ve Kodi Smit-McPhee oynuyor.

Editör: MURAT ÖZER