Magnum, yepyeni lezzetleri Sunlover ve Starchaser’ı Hande Erçel ev sahipliğinde Frankie Galataport’ta özel bir davetle kutladı.

HANDE ERÇEL 

MAGNUM VE HANDE ERÇEL’DEN HAZ DOLU BİR DAVET

HAZAL KANTMAN 

Hazsız geçen tek bir günün bile kayıp olduğuna inanan Magnum, güneşin enerjisini yansıtan Sunlover ve gecenin gizemini taşıyan Starchaser’ı özel bir lansmanla kutladı. Bu yıl 76. Cannes Film Festivali çerçevesinde gerçekleşen etkinliklere Magnum Türkiye onur konuğu olarak katılan Hande Erçel ev sahipliğinde gerçekleşen davette haz dolu anlar yaşandı.

ALA TOKEL

Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili... Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili...

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe aralarında Cemal Can Cansever, Ala Tokel, Rachel Araz, Cansu Akın, Hayal Köseoğlu, Serhan Onat, Başak Gümülcinelioğlu, Fırat Çelik, Vanessa Sason, Bilge Öztürk, Daren Gerede Erkaya, Mina Ceran, Zeynep Soylu, Tolga Sezgin, Caner Yıldırım ve  Mihre Mutlu'nun da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

ALA TOKEL

Magnum daveti, gün batımında Frankie Galataport terasında Marc Gönen’in müzikleriyle başladı.

HAZAL KANTMAN - HANDE ERÇEL

Magnum Marka Müdürü Hazal Kantman’ın sahne konuşmasıyla devam eden etkinlikte Hande Erçel, Magnum ile birlikte çıktığı Cannes yolculuğundaki anılarını davetlilerle paylaştı.

BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU ÇİTANAK

İlerleyen saatlerde IslandMan’ın DJ kabinine geçmesiyle müziğin ve dansın ritminin arttığı etkinlik Murathan Özbek ve Can Balta’nın performansı ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

CANSU AKIN 

DİLA TARKAN DOĞRUER

HAYAL KÖSEOĞLU

MİHRE MUTLU

MİNA CERAN 

RACHEL ARAZ KİRESEPİ

VANESSA SASON 

ZEYNEP SOYLU

Editör: MURAT ÖZER