W Istanbul bünyesinde yer alan W Lounge, şık dekorasyonu, eğlenceli etkinlikleri ve seçkin menüsü ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Hem otel misafirlerini hem de dışarıdan konuklarını ağırlayan W Lounge, mesai bitimlerinde günün yorgunluğunu atmak için şehrin kalbinde vazgeçilmez bir adres.

W ISTANBUL... ŞEHRİN KALBİNDE KENDİNİ RİTME BIRAKMAYA HAZIR MISIN?

W Lounge, yaz tatilinin bitmesinin ardından iş ve şehir hayatının temposuna hızlı bir başlangıç yapan İstanbul’luları, keyifli bir mola için eğlenceye davet ediyor. Lüks ve kaliteli hizmet anlayışıyla eğlence ve konaklama’nın vazgeçilmez adresi olan W Lounge; dekorasyonu, manzarası, eşsiz kokteylleri ve leziz yemekleri ile konuklarını büyülemeye devam ediyor.

Dünya mutfağından seçeneklerin yer aldığı lezzetli menüsü sayesinde, keyifli bir akşam yemeğinin ardından yerli - yabancı DJ etkinlikleri ve canlı müzik performansları eşliğinde eğlenmek isteyen konuklarına W tarzı bir deneyim yaşatıyor.

Kaliteli hizmet ilkesini benimseyen W Lounge, misafirlerinin memnuniyeti için mekanın rahatlığından, güler yüzlü çalışanlarına kadar her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünüyor.

Geriye sadece anın tadını çıkarmak; W tarzı özel kokteylleri yudumlarken müziğe kendinizi bırakmak kalıyor.

Editör: MURAT ÖZER