Biolane’nin yenilikçi ve doğal bebek bakım ürünleri, sektörde deneyimli ve tanınan annelerle bir araya geldi.

MERT VİDİNLİ - DİLA TARKAN - RACHEL ARAZ KİRESEPİ - ASLIHAN DOĞAN TURAN 

ÜNLÜ ANNELER BİR ARAYA GELDİ

Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde Momo Bebeköy'de gerçekleşen etkinlik tüm katılımcılardan tam not aldı. Rachel Araz Kiresepi bebek bakımıyla ilgili deneyim ve düşüncelerini paylaşırken, şu an üçüncü çocuğunu bekleyen başarılı isim, bu özel süreçte anne ve çocuk cildinin ihtiyaç duyduğu özeni vurguladı.

MERT VİDİNLİ - RACHEL ARAZ-  DR. BAŞAK NAMDAR

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Başak Namdar yeni doğan bebeklerin cilt sağlığıyla ilgili tüm incelikleri katılımcılara aktarırken, anne adaylarının soruları yanıtladı.

BUKET DARCAN - ŞENOL KAYA - MELİS ÖZER 

Biolane’nin ebeveyn ve bebeklerinin cildi için en güvenli ve en doğal çözümleri sunmaya devam edeceğini paylaşan Pazarlama Direktörü Buket Darcan’a Fransa’dan özel olarak gelen marka yöneticileri eşlik etti. Fransa’daki doğumhanelerin %80’inde bulunan Biolane’nin başarısının sırrı için Buket Darcan, "Yüksek toleranslı ve dermatolojik olarak test edilmiş ürünleriyle Biolane, ebeveynlerin güvenini kazanmış durumda. Bebeğinizin cildi için en yumuşak ve en uygun aktif bileşenleri doğru dozda seçerek size güvenli ve sade formüller sunuyoruz." dedi.

ZUHAL KAYA - ŞENOL KAYA 

Biolane ürünlerini deneyimleyen katılımcılar arasında Aslıhan Doğan Turan, Güler Doğan,Serap Korkmaz Arslan, Yasemin Şefkatli, Dila Tarkan, Betül Avcı,Elif Özarar, Mihre Mutlu, Asya Basol, Eliz Fındık, Bilge Yenigül, Rüya Büyüktetik, Neva Dürüst, Cemre Kemer, Katre Turan, Esra İnceefe, Tuğçe Postoğlu, Gözde Kahveci, Sandra Lazoğlu bulundu.

Fransa’da 50 yılı aşkın deneyimiyle bebek ve anne cildi bakımında uzmanlığını kanıtlamış Biolane artık Türkiye’de!

RACHEL ARAZ KİRESEPİ

ASLIHAN DOĞAN TURAN

SERAP KORKMAZ ARSLAN

YASEMİN ŞEFKATLİ TATLISES

İrem Erdinç'e yakın arkadaşlarından sürpriz kutlama İrem Erdinç'e yakın arkadaşlarından sürpriz kutlama

DİLA TARKAN

BETÜL AVCI

ELİF ÖZARAR

MİHRE MUTLU

ŞENOL KAYA - MERT VİDİNLİ

Editör: MURAT ÖZER