Öncü çorap markası Calzedonia, Milano Moda Haftası’nın açılışı niteliğinde muhteşem bir etkinliğe imza attı.

ALESSANDRA AMBROSIO

Marka bir kez daha uluslararası konuklarına ve ünlü isimlere Milano Allianz Mico binasında gerçekleşen davette benzersiz bir deneyim yaşattı.

HADİSE

CALZEDONIA, CALZEDOMANIA ETKİNLİĞİNİ İLK KEZ MILANO'DA GERÇEKLEŞTİRDİ

Calzedonia, Palais Brongniart'ın görkemli ortamında gerçekleşen Paris lansmanının ardından, ikinci kez , Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleşen nefes kesiciCALZEDOMANIA – A legs celebration” etkinliği ile şehri fethetti:

Milano Moda Haftası'nın atmosferiyle bütünleşen ikonik külotlu çorap ve taytlarını benzersiz canlı şovlar ile kutladı. Calzedonia, dünyanın dört bir yanından gelen kadınlara mükemmel bir görünüm sağlamak için, çeşitli performanslar sırasında giyilen birbirinden güzel koleksiyonlarla konukları ve ünlüleri kendine hayran bıraktı.

MARCO-ÖZLEM TEMPONİ

Davete moda ve sanat dünyasından Alessandro Ambrosio, Suki Waterhouse, Leighton Meester gibi dünyaca ünlü isimlerin yanısıra, Calzedonia Group Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Marco Temponi ve Özlem Temponi'nin Calzedonia Türkiye adına ev sahipliğini üstlendiği geceye Türkiye’den Hadise ve Yasemin Öğün katıldı.

SUKİ WATERHOUSE

Dünyanın önde gelen moda kentlerinden Milano’da gerçekleştirdiği CALZEDOMANIA – A legs celebrationdavtinde hem konuklarının ve hem de davette ikonik şovlar sergileyen performans sanatçılarının bacaklarını iddialı desenler, detaylar ve parlak renklerle süsledi.

Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence" Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence"

YASEMİN ÖĞÜN

Konuklar, Calzedonia'nın yıllar boyunca sürekli yeniden yorumlayarak benzersiz ve kusursuz hale getirdiği tarzı ve markanın DNA’sını keşfederek markanın evreninde deneyimsel bir yolculuğa çıktı. Davette yer alan sanatçılar, dansçılar ve akrobatlar ise büyülü atmosferin ilgi odağı oldu.

LEIGHTON MEESTER

CALZEDOMANIA daveti ile marka,bir kez daha kadınların her alanda gücünü rüya gibi bir etkinlik ile vurguladı.

ASHLEY GRAHAM

55 ülkede, 2.150'nin üzerinde satış noktası ve 33 ülkede faaliyet gösteren e-ticaret kanallarıyla mevcut olan Calzedonia, Milano’da gerçekleştirdiği CALZEDOMANIA etkinliği ile fark yarattı.

TONI GARRN

CALZEDOMANIA; modernite ve pop kültürünün mükemmel bir simyası, şehrin ruhunu, kültürünü ve özünü aktarmaya kararlı, gezici bir format haline geldi. Bu nedenle Milano'nun hızına ayak uyduran CALZEDOMANIA, şehrin en fütüristik bölgelerinden birinin mimari merkezi olan Allianz Mico'nun atmosferini aydınlattı. Villa Eugénie'nin yetenekleri sayesinde bu yıl bir kez daha sürükleyici bir deneyim yaratıldı: Etienne Russo'nun otuz yılı aşkın bir süredir dünyanın dört bir yanındaki gösteri ve etkinliklerin arkasındaki güç olan orijinal prodüksiyonlarıyla ünlü yaratıcı ajans işbirliği ile unutulmaz bir davete imza atıldı.

Editör: MURAT ÖZER