92'inci Oscar Ödülleri, dün gece ABD'nin  Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu'nda, yılın en görkemli ödül töreni ile sahiplerini buldu. 

MARGOT ROBBIE 

92'inci Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. 92'inci oscar Ödülleri öncesi, geceye katılan ünlü isimler kırmızı halıda en şık kıyafetleriyle poz verdi.

SCARLETT JOHANSSON 

Yerel Saatle 20.00’de başlayan ödül töreni Dolby Theatre’ın bulunduğu Hollywood’dan canlı yayınlandı. Ödül törenin en ilgi çeken yanı güzel aktris Scarlett Johansson, hem En iyi Kadın Oyuncu hem de En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorilerinden aday oldu. 

BRAD PITT

En İyi Yardımcı Erkek Oscar'ını alan Brad Pitt konuşması sırasında ABD Başkanı Donald Trump'un azil yargılanmasında tanıklığı reddedilen John Bolton'a gönderme yaparak, "Bana 45 saniyem olduğu söylendi, ki bu Senato'nun bu hafta John Bolton'a verdiği süreden 45 saniye daha fazla" dedi. 

RENEE ZELLWEGER

Scarlett Johansson, Margot Robbie, Charlize Theron, Penelope Cruz, Zazie Beetz, Molly Sims, Brie Larson, Renée Zellweger'ın dikkat çektiği gecede gözler Scarlett Johansson'ın üzerindeydi.

CHARLIZE THERON 

92'inci oscar Ödülleri, dün gece ABD'nin  Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu'nda, yılın en görkemli ödül töreni ile sahiplerini buldu. Sinema, müzik ve sanat dünyasının en popüler isimleri Oscar Ödüllerin kırmızı halısında boy gösterdi. Ünlü isimler birbirinden iddialı kıyafetleriyle adeta bir şıklık yarışına girdiler.

PENELLOPE CRUZ 

Scarlett Johansson, Margot Robbie, Charlize Theron, Penelope Cruz, Zazie Beetz, Molly Sims, Brie Larson, Renée Zellweger gibi dünyaca ünlü isimlerin yoğun katılım sağlandığı töreninde  'En İyi Film' hem de 'En İyi Uluslararası Film' ödülünü Güney Kore filmi 'Parasite' kazandı. 

BRIE LARSON 

GAL GADOT

SAORIRSE RONAN 

MOLLY SIMS

ZAZIE BEETZ

REGINA KING 

Editör: MURAT ÖZER