Giyilebilir teknolojinin öncülerinden olan Ezra&Tuba, 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’da sunuyor. İlhamını sarmaşıktan alan ‘’ASHEKA’’ Koleksiyonu 21 Mart’ta Quasar İstanbul’daki Estetik International Winter Garden’da moda severlerle buluşacak.

EzraTuba, 19-22 Mart’ta düzenlenecek 13. Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da tasarımlarını sahneleyecek markalardan biri olacak. İlhamını hayatta kalmak için etrafındaki diğer bitkilere dolanan bir sarmaşıktan alan “ASHEKA” koleksiyonunda 60 look sergilenecek.

EZRA&TUBA’DAN MERCEDES-BENZ FASHION WEEK’TE BEKLENEN DEFİLE QASAR İSTANBUL'DA 

Sarmaşık desenli kokteyl elbiseleri, el işlemeli kabanlar ve metal troklu deri takımlar beğeniye sunulacak. Başrolde zümrüt yeşili, menekşe moru, tütün rengi ve vişne kırmızı olurken, siyah-beyaz ve altın da bu renklere eşlik edecek. Defile, geçtiğimiz Paris Fashion Week’te 11 defilede müzik direktörlüğü yapan ünlü dj Serhat Erdem’in performansı eşliğinde gerçekleşecek.

Quasar İstanbul’da yer alan Estetik International Winter Garden’da Alem Dergisi’nin Red Carpet sponsorluğunda gerçekleştirilecek defile kırmızı halı töreni ile başlayacak. Sonrasında yönetmen ve fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın “ASHEKA” koleksiyonu için çektiği moda filmi davetlilerin beğenisine sunulacak.

Gecede moda severleri bekleyen bir diğer sürpriz de Estetik International Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Cihantimur ile Ezra&Tuba’nın hazırladığı fotoğraf sergisi olacak. Sergide Cihantimur’un fotoğrafları ile Nihat Odabaşı tarafından çekilen koleksiyon imaj fotoğrafları yer alacak. Stil danışmanlığını Erdi Şen’in yaptığı defilenin kreatif direktörlüğünü Onur Hazar üstlenecek. Ezra&Tuba tasarımlarının bazıları Vogue Eyewear 2019 koleksiyonundan güneş gözlükleriyle kombinlenecek. Defilenin güzellik partneri ve makyaj sponsoru Sephora’dır.

Gece, elektronik müziğin güçlü ismi Danna Leese’in canlı performans sergileyeceği after party ile sona erecek. Partide misafirlere Metro Türkiye’nin Wise Wine Local Selection seçkisinden şaraplar ikramlar yer alacak.

RUNWAY SHOW: 21.03.2019

RED CARPET/SERGİ/KOKTEYL: 20 30

ŞOV: 21 30

AFTER PARTY: 22 00

MEKAN: QUASAR – ESTETİK INTERNATIONAL (WINTER GARDEN) MECİDİYEKÖY

Editör: MURAT ÖZER