Ünlü Türk tasarımcı Tuvana Büyükçınar, dünyaca ünlü moda ikonu Irıs Apfel’in ilham veren sözlerinin yer aldığı tişörtleri tasarladı. Tişörtler, Magnum Cannes etkinliğinde görücüye çıktı.

MAGNUM’UN GLOBAL KAMPANYASINDA TÜRK TASARIMCI İMZASI

Dünyanın haz otoritesi Magnum, stil ikonu, iş kadını ve çağımızın ilham perisi Iris Apfel ile bugüne kadar yapılan en neşeli işbirliğine imza attı. Hayranlık uyandıran stili, özgün duruşu, heyecan verici bakış açısı ve renkli dünyası ile tüm dünyada takdir edilen 98 yaşındaki efsane moda ikonu Iris Apfel, global kampanyası için Magnum’la bir araya geldi.

TUVANAM X IRIS for MAGNUM COLLECTION

Bu işbirliğine ithafen Magnum’un #TrueToPleasure (Gerçek haz)kampanyasında yer alan Moda İkonu Iris Apfel’in insanların özgürce ve kaygısızca hazları peşinden gitmeleri için ilham veren sözlerinin yer aldığı tişört koleksiyonu tasarımcı Tuvana Büyükçınar tarafından tasarlandı.

Kapsül koleksiyon ilk kez Magnum Cannes etkinliğinde görüldü. Tişörtler tüm dünyadan etkinliğe katılan Influencer’lar tarafından giyildi.

TUVANA BÜYÜKÇINAR RITO ORA İLE BİR ARAYA GELDİ

Iris Apfel’in ilham veren sözlerinin yer aldığı tişörtleri tasarlayan Tasarımcı Tuvana Büyükçınar, panelde tişörtleri giyen Influencer’lar yanı sıra ünlü şarkıcı ve söz yazarı Rita Ora ile bir araya geldi.

Editör: MURAT ÖZER