“Moda ve Premium güneş gözlüklerinin küratörü’’ olarak bilinen Sunglass Hut, benzersiz marka yelpazesi ve zengin modelleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Yeni sezonun en trend modelleri, bu kez de Özge Ulusoy seçkisiyle Nişantaşı City’s mağazasında gerçekleşen özel bir davette tanıtıldı.

SUNGLASS HUT’TAN, ÖZGE ULUSOY’LA YAZA MERHABA DAVETİ 

Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte 2019 yazının en trend gözlükleri moda severler ile buluşurken, Selection Curated by Özge Ulusoy seçkileri davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.

#HouseOfSun

Sunglass Hut, “House of Sun” konsepti ile yeni sezona girerken “Güneşin Evi” mesajı ile Özge Ulusoy tarafından seçilen güneş gözlüklerini ön plana çıkardı.

 ÜNLÜ SİMALAR ÖZGE ULUSOY İLE YAZA MERHABA DEDİ 

Sanat ve cemiyet hayatından, modaya önem veren Hakan Akkaya, Uğurkan Erez, Hatice Aslan, Pınar Tezcan, Arzu Kunt, Zeliha Çal, Fatma Yaman, Elif İnci Aras, Elif Girgin, Özgün Çoban, Elif Can Ongurlar, Dilşad Şimşek, Batya Kebudi, Gizem Barlak, Nur Karaata, Barlas Efe Kızılgün gibi isimlerinin katıldığı davette konuklar, en trend yeni sezon güneş gözlüklerini yakından inceleme fırsatı buldu. 

Editör: MURAT ÖZER