Türkiye’nin en büyük mobil ticaret sitesi Trendyol, moda dünyasının başarılı tasarımcısı Tuvana Büyükçınar, dondurma ve çikolata hazzı otoritesi Magnum,“Tuvanam X Trendyol X Magnum” özel koleksiyonu ile heyecan verici bir projeye imza attı. Parti konsepti temasıyla hazırlanan bu özel koleksiyon, ilhamını kendi ayakları üzerinde duran, güçlü kadınlardan alıyor.

TUVANAM X TRENDYOL X MAGNUM TASARIM VE HAZ TUTKUNLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Moda dünyasının başarılı tasarımcısı Tuvana Büyükçınar, modanın öncüsü Trendyol ve şimdiye dek dünyaca ünlü tasarımcılarla yaptığı işbirlikleri ile haz deneyimi yaşatma konusundaki tutkusunu sanatsal bir anlatımla sunan Magnum, tasarım ve haz tutkunları için “Tuvanam X Trendyol X Magnum” özel koleksiyonunda bir araya geldi.

Hazzın peşinden giden, güçlü ve özgür kadının tavrından ilhamla yaratılan koleksiyonda, güçlü, ışıldayan parçalar öne çıkıyor. 38 parçadan oluşan özel koleksiyonda, volan ve geometrik kesimlerden oluşan elbise, etek, top, pantolon ve ceket tasarımları yer alıyor. Krep, metalik kordone danteller, farklı doku ve desenlerdeki dantel karmaları, kadife ve metal payet dokularının birbiriyle uyumlu geçişleri tasarımlarda dikkat çekiyor. Magnum’un ikonik altın, çikolata ve eşsiz sedefli vanilya rengi, koleksiyonun ihtişam ve ışıltı dolu “glam” ruhuyla bütünleşiyor.

Tuvanam x Trendyol X Magnum Party Koleksiyonu, keyifli bir gecede gerçek hazzı yaşamak isteyenler için ilham verecek. Özel koleksiyon, 13 Kasım itibariyle sadece Trendyol uygulaması üzerinden 199TL- 599 TL fiyat aralığında satışa sunulacak.

Editör: MURAT ÖZER