Aralarında Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell ve Taylor Hill gibi meleklerin bulunduğu, dünyanın merakla beklenen şovlarının başında gelen Victoria’s Secret defilesi Ed Razek ve Monica Mitro prodüksiyonu ile performers Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Leela James, Rita Ora, Shawn Mendes ve The Struts müzik performansları eşliğinde New York’da gerçekleşti. 

MELEKLERİN KEYİFLİ VE HEYECANLI HAZIRLIKLARI

En az defile kadar merak edilen sahne arkasında meleklerin ve top modellerin makyajı baş makyöz Charlotte Tilbury tarafından Charlotte Tilbury ve Victoria’s Secret makyaj ürünleri ile yapıldı. Meleklerin kusursuz saçları ise Anthony Turner tarafından Conair ürünleri kullanılarak hazırlandı. İkonik Victoria’s Secret dalgalarının tamamlayıcısı tırnaklar ise LeChat tırnak sanatçılarına emanet edildi. Meleklerin bu keyifli ve heyecanlı hazırlık süresini FujiFilm Instax ölümsüzleştirdi. 

Desenlerin kraliçesi olarak bilinen Londralı moda tasarımcısı Mary Katrantzou, seksi ve çekici stili ile kadınsı ve yenilikçi tasarım estetiğini mükemmel bir şekilde harmanlayan dünyanın önde gelen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ile çok özel bir koleksiyon hazırladı ve yaratıcı tasarım estetiğini feminen ve göz alıcı bir tarzla harmanlayan, eşsiz bir koleksiyon ortaya çıkarttı.
Bu yılın Fantasy Bra’sı %100 Swarowski taşlar kullanılarak özel olarak tasarlandı. 1 Milyon Dolar değerindeki Fantasy Bra ve üzerindeki vücut aksesuarında 2.100 adet taş kullanıldı. Yapımının 930 saat sürdüğü ve toplamda 71 karat değerinde taştan oluşan benzersiz sütyende Dream Angel modelinin silüeti kullanıldı. Bu sene ilk defa müşteriler bu eşsiz sütyenin benzerine mağazalardan ulaşabilecekler.

Editör: MURAT ÖZER