adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10. yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile kutlandı. Defileye moda ve sanat dünyasının önemli isimleri katılım sağladı.

İstanbul'un tarih kokan mekânlarından biri olan Çırağan Palace Kempinski’nin büyüleyici atmosferinde gerçekleşen defile, moda ve sanatın benzersiz buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Türkiye’nin önde gelen moda markası adL için Kreatif Direktör Zehra Işık ve ekibi ile  Moda Direktörü ve Artistik Direktör Mert Aslan’ın, aylar süren bir hazırlıkla 10.yıl koleksiyonu özelinde; özenle tasarladığı parçalarda; poplinlerin ferahlığı, canlı renkler ve çiçek desenler öne çıktı.

Dantellerdeki ışıltılar ve göz alıcı jakarlar ise defilede yer alan eşsiz parçalara ihtişam kattı. Koleksiyon moda severler tarafından tam not aldı.

ZEHRA IŞIK - MERT ASLAN

adL NIGHT ZOOM X MERT ASLAN 10. YIL ÖZEL DEFİLESİ BOL YILDIZLI MUHTEŞEM BİR GECE İLE KUTLADI 

AdL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve kreatif direktörü Zehra Işık ve moda direktörü ve artistik direktör  Mert Aslan ‘ın ev sahipliğinde; Çırağan Palace Kempinski’nin büyüleyici atmosferinde gerçekleşen bu özel davet, önce kokteylle başlayıp ardından defile ile devam ederken; bir yandan da davetliler adL Night Zoom x Mert Aslan'ın "Dolce Vita" temasının işlendiği koleksiyonunu yakından inceleme fırsatını elde etti.

EMRE IŞIK

Ece Dağıstan ve Jamal Aliyev sergiledikleri resital ile podyumda modellere eşlik ettiler.

AHMET GENCEHAN GÜNEŞ

Gecenin bir diğer sürprizi ise ünlü piyanist Ece Dağıstan ve ünlü çellist Jamal Aliyev’in sahnede sundukları resital oldu.

ARZUM ONAN

Modeller podyumda yürürken , konuklar da bu muhteşem sahne showunun etkisiyle İstanbul Boğazı’nın ortasında büyülü bir geceye tanıklık etmiş oldu.

ASENA SARIBATUR

adL ve Mert Aslan’ın on yıllık serüvenlerini kutladıkları bu özel defileye Ahmet Gencehan Güneş, Arzum Onan, Asena Sarıbatur, Ayşe Burcu Kaya, Ayşe TolgaBanu Bora Mumcu, Begüm Özer, Berrin Ak, Biran Damla Yılmaz, Birce Akalay, Cem Başar, Ebru Başar, Ceyda Düvenci, Ceyda Sezer, Dilara Koçak, Ece Nayman, Edwina Sponza, Elif Balkuv, Emre Işık, Esra Erol, Ezgi ApaGamze Saraçoğlu, Gökay Gündoğdu, Gül Hergül, Güneş Mutlu, Hande Can Anı, Hatice Arslan, Jale Balcı, Mehtap Elaidi, Melis Özer, Meriç Küçük, Narod Çetinkaya, Natali Yarcan, İbrahim Çelikkol, Nazlı Çelik, Nihan Peker, Nükhet Duru, Nur Bilen Yavuzer, Özge Ulusoy, Pelin Kaya, Pınar Tezcan, Rachel Araz Kiresepi, Raissa Sason, Vanesso Sason, Rüya Büyüktetik, Selin YağcıoğluŞifanur Gül, Pınar Altuğ Atacan, Tuğçe Postoğlu, Yasemin Öğün, Yöntem Sunar, Zeynep Arçay,  gibi moda ve sanat dünyasından önemli isimlerde şahitlik etti.

ALİCAN IŞIK - CANSU IŞIK

DOLCE VITA'NIN HİKAYESİ: IŞILTILI VE NEŞELİ 

"Dolce Vita" hikayesinin ilham verdiği koleksiyonda, çiçek desenli denimler ve beyaz poplinlere özenle yerleştirilen gerçek güller, romantik bir atmosfer sunuyor.

AYŞE TOLGA

Altın rengi güller, atlas mavilerin üzerinde parıldarken; puantiyeler ve gül desenleri, müziğin ritmine eşlik ediyor. Özenle düşünülmüş bu romantik detaylar koleksiyona zarafet katıyor.

BANU BORA MUMCU

SANAT ESERLERİNİ ARATMAYAN PARÇALAR 

adL Night Zoom x Mert Aslan'ın "Dolce Vita" defilesi, tarz sahibi kadınların kalplerinde özel bir yer edinecek.

BİRAN DAMLA YILMAZ

Modern siluetlerde kullanılan şeker pembeleri, canlı fuşyalar ve gelincik kırmızıları, koleksiyona çağdaş bir hava katıyor.

BİRCE AKALAY

Altın payetler ve kristal işlemeler ise yaz gecelerinin yıldızlarını koleksiyona taşıyor, her parça adeta bir sanat eseri niteliği taşıyor.

CEYDA DÜVENCİ

MODA DÜNYASINDA UNUTULMAZ BİR GECE 

Bu muhteşem defile, 42 farklı görünümle moda dünyasına yepyeni bir soluk getirdi.

DİLARA KOÇAK

adL Night Zoom x Mert Aslan'ın 10. Yıl Özel Defilesi, moda dünyasına ilham veren bir olay olacak ve her parça, özgünlüğüyle adeta birer sanat eseri niteliği taşıyacak.

EDWİNA SPONZA

Bu defile, tarz sahibi kadınların kalplerinde özel bir yer edinecek.

ELİF BALKUV

ESRA EROL

EZGİ APA

GAMZE ERÇEL

GAMZE SARAÇOĞLU

GÖKAY GÜNDOĞDU

GÜL HÜRGEL

Izipizi İlkbahar Yaz 2024 koleksiyonu: "ARTEFACT" Izipizi İlkbahar Yaz 2024 koleksiyonu: "ARTEFACT"

GÜNEŞ MUTLU

HANDE ANI CAN 

HATİCE ARSLAN

JALE BALCI

MEHTAP ELAİDİ

MELİS ÖZER 

MERİÇ KÜÇÜK

NAROD ÇETİNKAYA

NATHALİ YARCAN- İBRAHİM ÇELİKKOL

NAZLI ÇELİK

NİHAN  PEKER

NUR BİLEN YAVUZER

NÜKHET DURU

ÖZGE ULUSOY

PELİN KAYA 

PINAR TEZCAN

RACHEL ARAZ KİRESEPİ

RAISSA SASON - VANESSA SASON

SELİN YAĞCIOĞLU

SU ATACAN - PINAR ALTUĞ ATACAN

ŞİFANUR GÜL

TUĞÇE POSTOĞLU

YASEMİN ÖĞÜN

YÖNTEM SUNAR

ZEYNEP ARÇAY  - AHMET GENCEHAN GÜNEŞ

https://www.adL.com.tr

https://www.instagram.com/adL_official/

Editör: Admin Admin