Dünya moda endüstrisinin öncü ve yenilikçi markalarından Sisley, 12 yıl sonra iddialı bir dönüş yaparak GalataPort'taki mağazasını şık bir davet ile açtı.

HAKAN - CANSIN HACISOYLU

Galataport İstanbul'da Gerçekleşen Muhteşem Etkinlik ile Moda Dünyasının Gözdesi Sisley, Yenilikçi Vizyonuyla Yeniden Türkiye'de..

HÜMA HACISOYLU -  CANSIN HACISOYLU

Dünya moda endüstrisinin öncü ve yenilikçi markalarından Sisley, 12 yıl sonra iddialı bir dönüş yaparak GalataPort'taki şık mağazasını moda severlere açtı.

HAKAN HACISOYLU - MURAT ŞİMŞEK

Hakan Hacısoyu ve Murat Şimşek’in ev sahipliğinde geçen davette tüm konuklar Sisley’in yeni koleksiyonunu inceleme fırsatı buldu. OVER-Q güvencesiyle Türkiye pazarına tekrar adım atan Sisley, bu özel etkinlikle hem moda tutkunlarına hem de stil sahibi alışveriş severlere unutulmaz bir deneyim sundu.

SİBİL ÇETİNKAYA

MODA TUTKUNLARI SİSLEY AÇILIŞINDA BULUŞTU

Sisley'in yeniden doğuşunu kutlamak için düzenlenen etkinlik, Sibil Çetinkaya, Özge Ulusoy, Saba Tümer, Begüm Özer, Burcu Şendir, Aslı Sipahi, Arzu Kunt, Aysun Kaba, Beste Yurttaş, Çağla Küçükdereli, Carolin Almozlino, Deren Karaca, Derev Kösedağ, Dilek Arslan Dilber, Eda Erdoğan, Eda Güzelcik, Esra İnceefe, Cansın Hacısoylu, Hüma Hacısoylu, Katre Turan, Melis Ağazat, Meltem Demir, Meriç Küçük, Mert Vidinli, Mihre Mutlu, Mina Teker, Narod Çetinkaya, Oral Ünlü, Özlem Bıçakçı, Pelin Kaya, Renee Saban, Saba Tümer, Şennur Gönül, Sercan Yaşar, Tuba Develi, Tuğçe Postoğlu, Zeynephan Gemicioğlu gibi tanınmış cemiyet üyeleri ve etkileyici Influencerlar olmak üzere seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Markanın cesur ve özgün tarzını yansıtan koleksiyonlar, misafirler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

ÖZGE ULUSOY

SİSLEY 12 YIL ARADAN SONRA YENİDEN TÜRKİYE’DE

SABA TÜMER

MODANIN YENİLİKÇİ SOLUĞU 

Sisley, Türkiye'deki varlığıyla müşterilere sadece giyim sunmakla kalmıyor, aynı zamanda şıklık, özgünlük ve kalitenin bir arada sunulduğu benzersiz bir alışveriş deneyimi vaat ediyor.

BEGÜM  ÖZER

Etkinlik kapsamında sergilenen geniş ürün yelpazesi, markanın yenilikçi vizyonunun ve özgün tasarım anlayışının altını çizdi.

MELİS ÖZER

ÖZGÜN TARZIN YENİDEN DOĞUŞU 

 Sisley'in bu dönüşü, markanın yenilikçiliği ve müşterilerine sunduğu özgün tarz ile kendi kimliklerini ifade etme fırsatını ön plana çıkarıyor.

BURCU ŞENDİR

Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş! Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş!

Sisley, modayı yaşam biçimi olarak benimseyenler için bir buluşma noktası haline getiriyor.

ÇAĞLA KÜÇÜKDERELİ

Sisley, Türkiye'deki moda severlere en güncel trendleri, kaliteyi ve özgünlüğü bir arada sunarken, aynı zamanda global moda dünyasındaki yerini daha da güçlendiriyor.

CAROLİN ALMOZLİNO

DEREN KARACA

DEREV KÖSEDAĞ

NAROD ÇETİNKAYA

TUĞÇE POSTOĞLU

MERT VİDİNLİ

Editör: MURAT ÖZER