MontBlanc, usta ressam Vincent van Gogh'un eserlerinden ilham alan "Van Gogh" koleksiyonunu tanıtmak için sektörünün en genç markası Shelton'un katkılarıyla Caresse, a Luxury Collection Hotel Bodrum'da özel bir etkinlik düzenledi.

ACLAN - SELDA ACAR 

Bu etkinlikte sanatın ve yaratıcılığın gücü, MontBlanc markasıyla buluştu ve unutulmaz bir geceye dönüştü. Geceye katılan tanınmış isimler arasında Mustafa Bal, Osman Müftüoğlu, Aclan Acar, İlter Turan gibi önemli isimler yer aldı.

DARUKHAN ACAR - ZEREN BEKTAŞ - BURCU ÖZER - EMRE ÖZER 

Etkinlikte, sanatseverler ve tanınmış isimler bir araya gelerek MontBlanc'un "Van Gogh" koleksiyonunu yakından deneyimleme fırsatı buldular. MontBlanc markasının yaratıcılığı ve estetiğiyle buluşan misafirler, Vincent van Gogh'un eşsiz eserlerinden ilham alan koleksiyonu inceleme şansını elde ettiler. Eşsiz detaylarıyla dikkat çeken bu özel koleksiyon, sanatın evrensel dilini ve yaratıcılığın gücünü gözler önüne serdi.

ELÇİN SÜMER - ABDULLAH KIRKINCIOĞLU 

Shelton Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kırkıncıoğlu, MontBlanc ile gerçekleştirilen bu birliğinin önemine vurgu yaparak sanat ve lüksün bir araya geldiği bu unutulmaz geceye katkı sağlamaktan gurur duyduklarını belirtti. Şirket olarak sanata ve yaratıcılığa verdiği değeri vurgulayan Shelton, böylesine prestijli bir etkinlikte yer almanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

HABİB ELİAS - MUSTAFA BAL 

'Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nden anlamlı iftar daveti 'Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nden anlamlı iftar daveti

MontBlanc'un "Van Gogh" Koleksiyonu'nun Caresse, a Luxury Collection Hotel Bodrum'da tanıtıldığı bu özel etkinlik, sanat ve lüksün birleştiği unutulmaz bir gece olarak belleklere kazındı.

Shelton'un katkılarıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, sanatseverleri ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Editör: MURAT ÖZER