Güçlü sesi ve yorumu ile Türk müziğinin en başarılı kadın sanatçıları arasında yer alan Linet, geçtiğimiz yaz onlarca konsere ev sahipliği yaparak 2018 yılına damgasını vuran Azka Otel'de muhteşem bir konser verdi.

'AZKA YIL SONU KONSERLERİ'' LİNET'LE BAŞLADI

2018 sezonunu sahnesinde birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayarak noktalayacak olan Azka Otel, dün gece başarılı sanatçı Linet'in verdiği muhteşem konserle ''Yıl Sonu Konserleri''nin açılışını yaptı.

LİNET, GÜZELLİĞİYLE, ENERJİSİ VE PERFORMANSI İLE GÖZ DOLDURDU

Sahneye derin yırtmaçlı göğüs dekolteli elbisesi ile çıkan Linet, güzelliğiyle göz kamaştırdığı gecede kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti. Enerjisi ve performansı ile göz dolduran güzel sanatçı, sahnede adım atmadık yer bırakmadı.

DİLAN TATLISES VE KUBAT AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTI

Peş peşe çıktıkları Azka Otel sahnesinde kendilerini dinlemeye gelen müzikseverlerden tam not alan ikiliden Dilan Tatlıses beyaz süper mini elbisesi ile göz kamaştırdı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Tatlıses, babasının şarkılarını söylemesi isteyen hayranlarını kırmayarak ''Haydi Söyle'' isimli parçayı seslendirdi.

TÜRKÜCÜ KUBAT'TAN ''JINGLE BELLS'' PERFORMANSI

Dilan Tatlıses'ten mikrofonu teslim alan başarılı sanatçı Kubat, türküleri ile Bodrum'u adeta salladı. Programının sonlarına doğru müzikseverlere sürpriz yaparak ''Jingle Bells'' şarkısını seslendirdi. ''Benden hiç beklemeyeceğiniz bir şarkı değil mi? Ara sıra böyle çılgınlıklar yapabiliyoruz.'' sözleriyle misafirlerini tebessüm ettiren Kubat, sahneden alkışlar eşliğinde indi.

YEŞİM SALKIM YENİ YILA BODRUM'DA GİRDİ

Türk müziğinin başarılı yorumcularından Yeşim Salkım yeni yıla Bodrum Azka Otel'de verdiği muhteşem konserle girdi.

YENİ YILI PEMBE PELUŞUYLA KARŞILADI

Şarkılarını Bodrumlu hayranları için seslendiren başarılı sanatçı, ''Yeni yılda yepyeni sürprizlerim olacak. Heyecanlıyım. Sizleri şaşırtmak için gün sayıyorum.'' diyerek 2019 için 10'dan geriye saydı. 2 saat süren konserini alkışlar eşliğinde noktalayan Salkım, kolundaki ilginç sahne aksesuarıyla da ilgi odağı oldu.

Editör: MURAT ÖZER