Ece Seçkin repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakırken, kendine özgü yorumu ile seslendirdiği şarkılarla kulakların pasını sildi.

HAYRANLARI ECE İLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

Dansları ile de izleyicilerine görsel bir şov sunan Seçkin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden yüzlerce müzikseveri "Adeyyo", "Çakıl Taşları", "Arnavut Kaldırımları", "Shape of You" ve "Worth It" gibi yerli ve yabancı seçkisiyle doyasıya eğlendirdi.

HERA, FİZİĞİ İLE GÖZ DOLDURDU

Sahnesinin ilk yarısının sonunda Ece Seçkin kendisini dinlemeye gelen şarkıcı Hera'yı sahnesine davet etti. Hera sahneye çıkarak Ozan Doğulu ile birlikte çıkardığı "Öle Öle" şarkısını söyledi. Fiziği ile de ön plana çıkan Hera şarkısının ardından büyük alkış topladı.

ECE SEÇKİN SAHNESİNİN SONUNDA "DELİKANLIM" DEDİ

Ece Seçkin sahnenin ikinci yarısına yabancı şarkılar ile başladı. Gecenin sonlarına doğru uzun ara sonra istek kabul eden Ece Seçkin Yıldız Tilbe'nin "Delikanlım" şarkısını provasız söyledi. Seyircilerden büyük alkış alan Seçkin kendisini dinlemeye gelen herkese teşekkür ederken başlangıç şarkısı da olan "Dibine Dibine"yi söylerek geceyi noktaladı.

Editör: MURAT ÖZER