Netflix, gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen yeni dizisi Terzi’nin lansmanını dizi ekibinin katıldığı bir yemekle kutladı.

ÇAĞATAY ULUSOY

Basına kapalı olarak gerçekleşen yemeğe dizinin başrolü Çağatay Ulusoy başta olmak üzere oyuncuları Salih BademciOlgun Şimşek ve Şifanur Gül, yönetmenCem Karcı, senaristleri Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı ve yapımcısı Onur Güvenatam da katıldı. 

SALİH BADEMCİ - ŞİFANUR GÜL - ÇAĞATAY ULUSOY

Terzi ekibi gerçekleşen yemek sonrasında bir araya gelerek gecenin hatırası olarak objektiflere poz verdiler.

ŞİFANUR GÜL

Terzi Hakkında: 

Terzi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami'nin hikâyesini anlatıyor. Dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer. 

ÇAĞATAY ULUSOY - ŞİFANUR GÜL

Yönetmen: Cem Karcı 

Senaristler: Rana Mamatlıoğlu & Bekir Baran Sıtkı

Oyuncular: Çağatay Ulusoy (Peyami), Salih Bademci (Dimitri), Şifanur Gül (Esvet), Olgun Şimşek (Mustafa), Ece Sükan (Suzi), Zeynep Tarhan, Murat Kılıç, Celile Toyon, Engin Şenkan, Vedat Erincin, Lila Gürmen

Yapımcı: Onur Güvenatam

Yapım Şirketi: OGM Pictures

Editör: MURAT ÖZER