Özgün moda anlayışı ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerine hem rol model olan hem de beğeniyle takip edilen Stil Danışmanı Nil Ninat, yılbaşı geceleri hakkındaki düşüncelerini MAG Aralık sayısında anlattı.

Güzel şarkıcı Karol G, Dominik'ten paylaşım yaptı! Güzel şarkıcı Karol G, Dominik'ten paylaşım yaptı!

NİL NİNAT'TAN MAG ARALIK YILBAŞI SAYISINA ÖZEL AÇIKLAMALAR

"Her yeni yıl yaklaştığında kalbimden, ailemle birlikte bir yılbaşı yemeği ve sonrasında arkadaşlarımla buluşup keyifli zamanlar yaşamak geçiyor. Sonuçta ev ortamında olmayı tercih ediyorum." açıklamasında bulunan Nil Ninat sözlerine şu şekilde devam etti: " Yılbaşı gecelerine çok fazla anlam yüklense de ben herhangi bir günün de yılbaşı gecesinden çok daha özel olabileceğini düşünüyorum. Şu an için belirli bir programım yok. Yaptığım iş dolasıyla çok öncesinde program yapma şansım pek olmuyor; ancak, bu yılbaşı bir dağ evinde ailemle birlikte olmayı hayal ediyorum."

2024'e dair mesajını da paylaşan Nil Ninat " Geride kalan yılın bütün negatif enerjilerinden mümkün olduğunca uzaklaşıp yeni yıla güzel enerjilerle girmeyi ve her ne kadar klişe olsa da dünyanın geçtiği bu zor süreçlerin sona erip insanların huzur içinde güvende yaşayabileceği bir yıl diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Özgün moda anlayışı ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerine hem rol model olan hem de beğeniyle takip edilen Stil Danışmanı Nil Ninat, yılbaşı geceleri hakkındaki düşüncelerini MAG Okurlarıyla paylaştı.

NİL NİNAT

Yılbaşı gecesini en çok nasıl ve nerede kutlamayı seviyorsunuz?

Her yeni yıl yaklaştığında kalbimden, ailemle birlikte bir yılbaşı yemeği ve sonrasında arkadaşlarımla buluşup keyifli zamanlar yaşamak geçiyor. Sonuçta ev ortamında olmayı tercih ediyorum.

Unutamadığınız, sizde en çok iz bırakan yılbaşı kutlamanız hangisiydi?

Yılbaşı gecelerine çok fazla anlam yüklense de ben herhangi bir günün de yılbaşı gecesinden çok daha özel olabileceğini düşünüyorum.

NİL NİNAT: "BU YILBAŞI BİR DAĞ EVİNDE AİLEMLE BİRLİKTE OLMAYI HAYAL EDİYORUM"

Bu seneki yılbaşı planınız nasıl? Nerede ve kimlerle kutlamayı düşünüyorsunuz?

Şu an için belirli bir programım yok. Yaptığım iş dolasıyla çok öncesinde program yapma şansım pek olmuyor; ancak, bu yılbaşı bir dağ evinde ailemle birlikte olmayı hayal ediyorum.

Yılbaşı gecesi için makyaj tercihiniz nasıl olur?

Her zamanki gibi smokey göz makyajım ön planda olur.  Farklı bir şey denemeye ihtiyaç duymuyorum.

Bu yılbaşı gecesi için nasıl bir kombin düşünüyorsunuz?

Sürpriz olsun. İpucu olarak ekoseli gömlek diyebilirim.

2024’e dair mesajınız nedir?

Geride kalan yılın bütün negatif enerjilerinden mümkün olduğunca uzaklaşıp yeni yıla güzel enerjilerle girmeyi ve her ne kadar klişe olsa da dünyanın geçtiği bu zor süreçlerin sona erip insanların huzur içinde güvende yaşayabileceği bir yıl diliyorum.

Editör: MURAT ÖZER