Banu Noyan Organizasyonuyla gerçekleştirilen 4. Open Stage Awards, bu yıl TAMEV öncülüğünde başlatılan “Kızlar Okusun Diye” kampanyası için sektörlerinin zirvedeki isimlerini buluşturdu.

BANU NOYAN - CEMİL İPEKÇİ - NÜKHET DURU

"KIZLAR OKUSUN DİYE" ZİRVEDEKİLER BULUŞTU 

Organizasyon ve sanat yönetmenliğini Banu Noyan'ın yaptığı Open Stage Awards, Binbirdirek Sarnıcı’nda moda, iş ve medya dünyasının zirvesindeki isimleri buluşturdu.

ÖYKÜ SERTER 

Öykü Serter’in sunduğu, Cenk Yüksel’in kırmızı halı sunuculuğunu yaptığı Open Stage Awards’ta, sektörlerinde zirveye çıkan birbirinden değerli sanat, spor, cemiyet ve iş insanları ödüllendirildi.

100. Yıl Başarı Ödülünü kazanan Norm Ender, törenin finalinde tüm davetlilerle birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılı için bestelenen “Parla” adlı marşı okudu.

DEMET SABANCI ÇETİNDOĞAN 

Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş! Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş!

TÜRKAN ŞERBETÇİ

NURAY MARCAK 

Toplumsal Açlıkla Mücadele ve Eğitim Derneği TAMEV’in başlattığı “Kızlar Okusun Diye” kampanyasına destek olmak için ünlü organizatör Banu Noyan’ın düzenlediği Open Stage Awards töreninde, Sosyal Sorumlulukta Öncülük kategorisinde Demet Sabancı, Türkan Şerbetçi, Prof. Dr. Meral Kozakçıoğlu Özekici, Gürhan Sayar, Vedat Uğurlu, “Serçenin Gözyaşı” sinema filmi ve Hayal Gücü Merkezi ödüllendirilirken, Türk Müziği’nin kilometre taşlarından Nesrin Sipahi ve Asu Maralman, Meslek Onur Ödülünün sahibi oldu. 100. Yıl Başarı Özel Ödüllerine Ufuk Koçak, Can Saraç, Mete Gazoz ve Norm Ender layık görülürken, “Eğitime Devam Projesi”yle NOW-TEV işbirliği ödüle layık görülürken, İstihdam Sağlayan Marka olarak Estetik International’ın oldu.

NÜKHET DURU

4. Open Stage Ödüllerinde medya dünyasının başarılı isimleri de ödüllendirildi. Kanal D’deki programıyla Hakan Ural, PH yapım Hülya Sepken, Show TV Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık, Kanal D Haber muhabiri İbrahim Konar, 360 TV ve “www.haberler.com” haber sitesinde “Haber Bahane” programı sunucusu Gökay Kalaycıoğlu, Star Haber Spikeri Nazlı Çelik ve Beyaz TV’deki “Hayatta Her Şey Var” programıyla Nur Viral, Meslek Başarı Ödüllerini kazandı.

ÇAĞLA ŞIKEL

OPEN STAGE AWARDS: CEMİL İPEKÇİ'DEN 100. YILA ÖZEL DEFİLE

Open Stage Awards töreninin ardından efsane modacı Cemil İpekçi’nin Atatürk’ün yazdığıGeometrikitabından esinlenerek 100. yıla özel hazırladığı özel tasarımları sergilendi. Defilede, ünlü sanatçı Nükhet Duru ilk kez mankenlik yaparken ünlü top model Çağla Şıkel de finalde çok özel bir tasarımla yürüdü ve herkesi ayakta alkışlattı.

CEMİL İPEKÇİ

CEMİL İPEKÇİ: "HER BİR ELBİSEDE ATA'MIZI DÜŞÜNEREK O HEYECANLA DOKUNUŞLARIMI YAPTIM"

Cemil İpekçi, 100. yıl özel defilesi için duygularını şöyle açıkladı; “Benim için çok heyecan verici bir hazırlık süreciydi. Selamlamaya çıktığımda bile hayatımda ilk kez defilemde smokin giymek istedim ve öyle hazırlandım. Her bir elbisede Ata’mızı düşünerek o heyecanla dokunuşlarımı yaptım. Altı ay süren bir hazırlık süreci yaşadık. 1930’lardan bugüne şapkalar, eldivenler ve çok özel çantalar ve aksesuarlar tasarladım. Koreografım Banu Noyan’dan Türk tangolarıyla koreografisini hazırlamasını özel olarak istedim. Umarım izleyenler de aynı duyguları benimle hissederler.”

1.500’ü aşkın seçkin davetlinin yanı sıra moda tasarım okulu öğrencileri de Open Stage Awards töreni için özel olarak davet edildi. Teorik eğitim alan öğrencileri defile izlemek üzere davet eden Banu Noyan, moda tasarım okullarındaki defile pratiği eksikliğine de dikkat çekmiş oldu.

Editör: MURAT ÖZER