Dünya Yürüyüş Şampiyonası Antalya'da başladı... Dünya Yürüyüş Şampiyonası Antalya'da başladı...

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı’nın yönetim listesinde yer alan Orhan Özalp, hedeflerinin sportif başarının yanı sıra geleceğini sigorta altına alan bir Beşiktaş yaratmak olduğunu söyledi.

Finans sektörünün önemli isimlerinden olan Orhan Özalp, 2019’dan bu yana üstlendiği Deutsche Bank A.Ş. Türkiye Ülke Müdürü görevine ek olarak bankanın Orta Avrupa ve Balkanlar Yatırım Bankacılığı faaliyetlerinden sorumlu yönetici görevini de sürdürüyor. 

ORHAN ÖZALP: "BEŞİKTAŞ'IN GELECEĞİNİ SİGORTA ALTINA ALACAĞIZ"

Gerçekleştirecekleri projelerle Beşiktaş’ın geleceğini sigortalamayı hedeflediklerini söyleyen Orhan Özalp şunları söyledi: “Yönetim Kurulunda yer alacak arkadaşlarımızla beraber Beşiktaş sevgimizle yola çıktık. Önceliğimiz gerçekleştireceğimiz projeler ve yaratacağımız kaynaklarla faiz yükünden tamamen kurtulacak bir Beşiktaş olacak.”

“Bu projelerin hepsi somut, ayağı yere basan, üzerinde çalışmaya başladığımız, yönetime gelince resmi başlangıcını yapacağımız ve 1.5-2 yıl içinde ilk meyvelerini görmeye başlayacağımız projeler. Bunları yaparken yeni sponsorluklar da eklenecek. Özellikle Gain Akatlar Spor Kompleksi Dönüşüm Projesi büyük önem taşıyor. GAİN Akatlar Spor Park Kompleksimizde, basketbol takımımız başta olmak üzere, salonumuzu 30 bin m2 ve 12 bin seyirci kapasiteli, antrenman salonumuzu ise 5 bin m2 alanda yeniden hizmete açacağız. Aynı komplekste, ayrıca, açık-kapalı etkinlik alanları, performans sanatları merkezi, dijital içerik stüdyoları, restoranlar, açık-kapalı havuz, ticari üniteler, tenis kortu, basketbol ve futbol sahası yer alıyor olacak. Bu çalışmalar kulübümüze hem önemli gelirler hem de farklı bir vizyon katacak.”

Editör: MURAT ÖZER