Philipp Plein İstanbul’da Opmar Optik’i ziyaret etti. Yoğun ilgi ile karşılaşan ünlü tasarımcı Opmar Optik’in İstinyePark mağazasında güneş gözlüğü koleksiyonunu tanıttı.

Philipp Plein, "İstanbul müşterilerinin son 10 yılda oldukça değiştiğini gözlemleyen Plein burdaki tüketicilerimizin zevkinden hiç kuşkum yok, istanbul son derece heyecan verici bir kitleye sahip. Burada gece hayatından alışveriş eğilimlerine yaşanan değişim beni çok heyecanladırıyor" dedi.

"İSTANBUL SON DERECE HEYECAN VERİCİ BİR KİTLEYE SAHİP"

Türkiye’de seçkin optik mağazalarında satılan Philipp Plein markası moda dünyasında lüks deri ve çivili yüksek topuklu ayakkabılarının yanı sıra, Roller Coster’lar, robotlar ve kafes dövüşlerini içeren abartılı podyum gösterileriyle tanınıyor. Yeni güneş gözlüğü koleksiyonunun tanıtımı için İstanbul’a gelen Philipp Plein markanın gösterişli dünyasına uygun gözlükleri moda sevenler ile buluşturdu.

Philipp Plein’in kuru kafa sembolü tüm ürünlerinde kendini gösterirken taşlarla bezenmiş yeni sezon güneş gözlüğü koleksiyonunda da görülüyor. Kuru kafa figürünü öne çıkaran Philipp Plein markası ürünlerini giyen moda severler kendini daha dinamik, genç ve modern hissediyor.



Dünyaca ünlü İtalyan Derigo firması tarafından üretilen Philipp Plein kendini genç hissetmek isteyen, modayı yakından takip edenlerin güneş gözlüğü koleksiyonu kış sezonu için hazır.

SEMİH SARAÇOĞLU - PHILIPP PLEIN 

Rock and roll, güzellik ve ihtişam; Philipp Plein markasının anahtar kelimeleri arasında yer alıyor. Plein, tasarımlarını minimal yaklaşımdan uzak, gösterişli olarak tanımlıyor. Lüks ve sıradışılık diyince akla gelen ilk Avrupa’lı tasarımcıları arasına giriyor. Unutulmaz olmak için hiçbir masraftan kaçınmayan tasarımcının moda haftalarında yaptığı gösterileri gerçek boyutlarda Roller Coster’lar, canavar kamyonlar, patlamalar, kafes maçları ve Jet Ski şovları içeriyor. Maksimalist yaklaşımı, kışkırtıcı ve iddialı tasarımları tüm ürünlerinde kendini gösterirken yenilikçi bakış açısı ile NFT dünyasına girişi, özel sınırlı sayıda üretilen farklı koleksiyonlar ile öne çıkıyor.

PHILIPP PLEIN 

Philipp Plein kariyerine ailesi ve arkadaşları için mobilya tasarlayarak başladı. Tasarımları iç tasarım sektöründe ilgi görünce kendi adını taşıyan markasını kurdu. Hiçbir malzemeyi israf etmek istemeyen Plein, mobilyalarının ve fuarların yanında sattığı arta kalan derilerden çanta ve aksesuar yapmaya başladı. 2003 yılında, ünlü bir marka için Alman ticaret fuarı için bir salon tasarlaması istendiğinde, imza niteliğinde kristal taşlarla bezenmiş kuru kafalı ceketler tasarlayıp sattı.

Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş! Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş!

Bir günde 100.000 Euro'nun üzerinde gelir elde etti ve böylece bir yıl sonra moda markası doğdu. Plein'in artık dünya çapında mağazaları var şimdi yeni güneş gözlüğü koleksiyonunun tanıtımı için İstanbul’a gelen tasarımcı bu kış ve önümüzdeki yaz sezonu tarzlarından bahsetti. Güneş gözlüğü koleksiyonu erkek ve kadın olmak üzere iki kategoride sunuluyor. Philipp Plein’in imza niteliğinde kristal taş kullanımlarını güneş gözlüklerinde de göreceğimiz yeni sezon da en çok oversize modeller öne çıkıyor.

Editör: MURAT ÖZER