PİLEVNELİ, 2 Temmuz 2022 Cumartesi günü açılışı gerçekleşen yeni mekanını duyurmaktan mutluluk duyar. PİLEVNELİ Yalıkavak, 18 Eylül 2022 tarihine kadar ziyaretçileri ağırlayacak.

ASLI PAMİR, MELDA- SERKAN AYGIN, MURAT PİLEVNELİ

PİLEVNELİ Yalıkavak, 1500 metrekare kapalı alan, 5000 metrekare açık alandan oluşan 6,5 dönümlük bir arazi içerisinde yer alıyor. Beş ayrı kota oturan taş evlerin iki kotunda galeri mekanları bulunuyor.

RICHARD WILSON - FRANK NITSCHE

Sergilerin gerçekleşeceği alanların yanı sıra Zaaf ziyaretçilere gastronomi deneyimi sunuyor.

ELİF DÜRÜST - ŞİRİN YALÇIN

PİLEVNELİ YALIKAVAK ÖZEL BİR YEMEK DAVETİ İLE AÇILDI

PİLEVNELİ Yalıkavak açılışı itibarıyla iki farklı sergiyle sanatseverleri ağırlıyor.

ALEYNA, SERDAR - NURDAN UZEL

PİLEVNELİ sanatçılarının son dönem üretimlerinden oluşan grup sergisi Yalıkavak’ta…

PİLEVNELİ Yalıkavak’ta ziyarete açılan ilk sergi, galeri alanında yer alan tüm binalar ve bahçe içerisinde çeşitli noktalara yayılıyor. Sergide Bora Akıncıtürk, Nevin Aladağ, Refik Anadol, Nobuyoshi Araki, Stephan Balkenhol, Johan Creten, Ali Elmacı, Jan Fabre, Esra Gülmen, Hechizoo, Tim Kent, Daniel Knorr, Arik Levy, Bjarne Melgaard, Mehmet & Kazım, Frank Nitsche, Hans Op de Beeck, Zoe Ouvrier, Michael Sailstorfer, Serkan Sarıer, Meltem Sarıkaya, Defne Tesal, Tarık Töre, Richard Wilson ve Erdoğan Zümrütoğlu’nun eserleri Bodrum’u ziyaret eden sanat severlerle buluşuyor.

LAL - ENGİN - SELEN KEÇELİ

Özel bir yemek davetiyle açılan sergiye PİLEVNELİ’nin kurucusu Murat Pilevneli, Aslı Pamir, PİLEVNELİ sanatçılarından Ali Elmacı, Erdoğan Zümrütoğlu ve Tarık Töre'nin yanı sıra Aleyna Tilki, Serdar-Nurdan Uzel, Melda-Serkan Aygın, Daniela İpekel, Bahar Kızgut, Berrin Saran, Defne Arıkoğlu, Elif Dürüst, Şirin-Neşet Yalçın, Emir Bahadır, Arzu Demirer, Yaman Erturan, Hande Can, Selen-Engin Keçeli, Zeynep Yılmaz, Nesrin-Mustafa Sarıoğlu, Pınar-Hakan Ertaç, Esin Moralıoğlu, Melisa Mızraklı, Alp Saul, Mirba-Ata Volkan Alp, Merve-Murat Ersönmez gibi isimler katıldı. 

ALEYNA TİLKİ 

Alan içerisinde ayrıca PİLEVNELİ bünyesindeki sanatçılarla Türkiye’den markaları bir araya getiren çeşitli özgün ürünlerin ve PİLEVNELİ basımı kitapların satışa sunulacağı bir mağaza bulunuyor. PİLEVNELİ ve temsil ettiği sanatçılarından Esra Gülmen, Ali Elmacı, Tarık Töre ve Mehmet & Kazım’ın Anim, Les Benjamins, Mergim, Misela ve Monsieur Chaussette markalarıyla iş birliğinden doğan ürünler yaz boyunca PİLEVNELİ Yalıkavak içerisindeki mağazada satışta olacak.

ARİK LEVY - VİLLA

Sergi alanlarının yanında bulunan pop-up alanında ise 2-17 Temmuz aralığında Midnight Express’in mağazası yer alıyor. Bunun ile beraber, villada Mozaik’in işbirliği ile özel bir oturma düzeni oluşturuldu. PİLEVNELİ Yalıkavak, eşsiz manzarasıyla bu yaz Bodrum’da ziyaretçilere çok yönlü deneyim sunan bir çağdaş sanat alanı yaratıyor.

PİLEVNELİ YALIKAVAK DESTEKÇİLERİ 

PİLEVNELİ Yalıkavak, Bodrum Belediyesi, ABC Deterjan, Artukbey Kahve, Atelier Rebul, Bidfood, Deniz Eroğlu, Guruss Barbekü, illy caffe, Jotun, Kalebodur, Lara Concept, Linens, MT1012, NUDE, Perrier, Seih, Vespa Türkiye, Vestel, Waternet, Yastık by Rıfat Özbek ve Yataş Bedding destekleriyle gerçekleştirildi.

Editör: MURAT ÖZER