Global moda markası DeFacto ve zamansız, egzotik tasarımları ile dikkat çeken Nefes İstanbul iş birliğinden doğan ‘Nefes X DeFacto’ Koleksiyonu’nun lansmanı, İstanbul Feriye’de yapıldı.

Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet

BURCU APAYDIN - GONCA KARAKAŞ - FERYAL GÜLMAN

İstanbul Boğazı’nın en güzel noktalarından birinde gerçekleşen davete moda, magazin ve cemiyet dünyasından isimler katıldı.

CEYLAN ÇAPA 

Geometrik desenli kumaşlarla harmanlanan tasarımları ile yaz ayları boyunca plajlarda kadınlara zarif ve üst düzey rahatlık sağlayacak olan Nefes X DeFacto Koleksiyonu, 

BURCU APAYAYDIN - TUĞBA ANSEN - RÜYA BÜYÜKTETİK

İstanbul Feriye’de gerçekleşen lansman ile tanıtıldı. Rüya Büyüktetik’in ev sahipliğinde gerçekleşen lansmana moda, magazin ve cemiyet dünyasından isimler katıldı. 

MERİÇ KÜÇÜK

Aralarında Ceylan Çapa, Feryal Gülman, Merve Toy, Meriç Küçük, Begüm Özer, Burçin Ünaldı, Hilal Özdemir Babacan gibi isimlerinin bulunduğunu etkinlikte, birbirinden şık tasarımlara sahip olan egzotik desenleri ile dikkat çeken koleksiyon büyük ilgi gördü.

SİNEM ÇOLAKOĞLU - TUĞBA ANSEN - CANSU ÇAKIR - BURCU APAYDIN - RÜYA BÜYÜKTETİK

İstanbul Boğazı’nın etkileyici manzarasına karşı nefes egzersizi ve ürün deneyimleme gibi aktivitelerin de yapıldığı lansmanda Nefes X DeFacto koleksiyonundan parçalar konukların beğenisine sunuldu.

SİNEM ÇOLAKOĞLU  - TUĞBA ANSEN - CANSU ÇAKIR - BURCU APAYDIN - RÜYA BÜYÜKTETİK

Göz alıcı, zarif, iddialı ve her ruh haline uyum sağlayan kreasyonlar sunan Nefes X DeFacto koleksiyonunda yer alan ve bu yıl yaz modasının öne çıkan parçası olan kaftanlar, aynı desenden tasarlanan mayo ve bikinilerle kombinlenerek plajlarda modern bir tarz sunuyor. 

Editör: MURAT ÖZER