Robert Jordan’ın çok satan roman serisinden uyarlanan popüler fantastik dizinin ikinci sezon1 Eylül’de Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak.

Prime Video, sevilen fantastik dizisi The Wheel of Time’ın ikinci sezon fragmanını yayınladı. Bu özel fragmanda, dizinin sevilen karakterleri, büyüyen karanlığın ölümcül tehdidiyle yüzleşirken, Elayne Trakand, Aviendha ve Lady Suroth gibi sevilen kitap karakterlerinin de tanıtımına yer veriliyor. Önceden yayınlanmamış görüntülerin yer aldığı fragmanda aksiyon dolu savaşlar ve gizli göndermeler bulunuyor. 

The Wheel of Time'ın ikinci sezonu, Robert Jordan'ın epik kitap serisinin ikinci kitabı The Great Hunt'ın yanı sıra üçüncü kitap The Dragon Reborn'dan alınan kesitlerle uyarlandı. Çek Cumhuriyeti, Fas ve İtalya'da çekilen ikinci sezonda, Rosamund Pike (Gone Girl, I Care a Lot) Moiraine Damodred rolünde, Daniel Henney (Criminal Minds) Lan Mandragoran rolünde, Josha Stradowski (Gran Turismo) Rand al'Thor rolünde, Zoë Robins (Power Rangers Ninja Steel) Nynaeve al'Meara rolünde, Madeleine Madden (Dora and the Lost City of Gold) Egwene al'Vere rolünde, Marcus Rutherford (Obey) Perrin Aybara rolünde, Dónal Finn (Rogue Heroes) Mat Cauthon rolünde ve Ceara Coveney (Young Wallander) Elayne Trakand rolünde yer alıyorlar. 

'Senden Önce' dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!.. 'Senden Önce' dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!..

Fragmanın yayınlanması, aynı zamanda #WOTWednesdays'in dönüşünü de müjdeliyor. 1 Eylül’de yapılacak lansmandan itibaren, her çarşamba günü ikinci sezona ait haber ve içerikler yayınlanacak. 

Rober Jordan'ın 90 milyondan fazla kopya satarak tüm zamanların en popüler fantastik kitap serileri arasında yer alan seriden uyarlanan ve bir Amazon Original dizisi olan The Wheel of Time’ın ikinci sezonu 1 Eylül’de dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede sadece Prime Video’da yayına girecek.

Amazon Studios ve Sony Pictures Television ortak yapımı olan The Wheel of Time’ın ilk sezonu da Prime Video’da izlenebilir. 

THE WHELL OF TIME HAKKINDA: 

Robert Jordan'ın çok satan fantastik romanlar serisinden uyarlanan dizide, kendi halinde bir çiftçi çocuğu Rand al'Thor (Josha Stradowski, Gran Turismo), dünyayı ya kurtaracak ya da yıkacak tehlikeli bir tarihi figür olan Ejder (The Dragon Reborn) olduğunu öğrenir. Güçlü büyücülerden oluşan bir ordu, onu Karanlık Ejder’den korumak için sahip olduğu güç ve çılgın yönüyle yüzleştirmek zorunda kalır.

Zaman Çarkı döndükçe Son Savaş yaklaşmaktadır. Rand, karanlık ejderi yok ettiğini düşünse de kötülük dünyadan tamamıyla gitmemiştir. İkinci sezonda yeni oluşan ve geçmişten gelen tehditler, İki Nehir’den gelerek dünyanın dört bir yanına dağılmış olan genç arkadaşların peşindedir. Onları bulan ve rehberlik eden kadın, artık yardım edemediği için başka güç kaynakları bulmaları gerekecektir. Bu gücü, birbirlerinde veya kendi içlerinde; ışıkta veya karanlıkta bulacaklardır…

The Wheel of Time dizinin ortak ve yönetici prodüktörü Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove) tarafından televizyona uyarlandı. iwot productions (Winter Dragon) adına Larry Mondragon ve Rick Selvage, Radar Pictures adına (Jumanji: Welcome to the Jungle, Winter Dragon) Ted Field, Mike Weber (Jumanji: The Next Level, Beirut), Darren Lemke (Shazam!, Goosebumps, Winter Dragon), Marigo Kehoe (Outlander, The Crown), Justine Juel Gillmer (The Survivor, Halo), Sanaa Hamri (Empire, Lovestruck) ve Amanda Kate Shuman (The Blacklist), yönetici prodüktör görevini üstleniyorlar. Rosamund Pike eş yönetici prodüktör, Harriet McDougal, Brandon Sanderson ve Lauren Selig danışman prodüktör olarak görev yapıyor. 

Editör: MURAT ÖZER