Simgesel Ritz Paris, 125. yıldönümünü görkemli salonları ve ışıltılı bahçesinin kalbinde "Gold Gala du Ritz" ile kutladı. Ritz Paris, tarih, sanat ve ihtişamın iç içe geçtiği sıra dışı akşam için Dice Kayek ile iş birliği yaptı. 

LEA SEYDOUX - LAURENT HERSCHBACH 

Ritz Paris otel ekibi ve üst zey yöneticileri görkemli gecede Dice Kayek imzalı özel tasarım kıyafetlerle konuklarını ağırladılar.

SİNEM CANSU - ECE EGE - LARA NARİN - AYŞE EGE 

ISABELLE ADJANI 

RITZ PARİS ALTIN GALA’YA DİCE KAYEK DOKUNUŞU

Moda ve tasarım alanında Türkiye’nin uluslararası alanlarda en tanınmış markalarından, Ayşe-Ece Ege tarafından kurulan Dice Kayek, Ritz Paris’in 125. yıldönümü kutlamalarında başarılı bir projeye imza attı.  

VIRGINIE LEDOYEN 

Dice Kayek, geceye özel Ritz Paris otel ekibi ve üst düzey yöneticileri için kıyafet tasarladı. 

GOLD GALA du RITZ 

Ritz Paris’in kuruluşunun 125. yıldönümünün kutlanmasının yanı sıra vizyoner kurucusu César Ritz'e de saygı duruşu olan gecede Place Vendôme'un simgesel figürü olan Güneş Kralı 14. Louis'nin altın yankılarından ilham alınarak tasarlandı. 

THEOPHILE ALEXANDRE 

“Gold Gala du Ritz"de moda, sanat ve eğlence dünyasından ve Fransız sinemasından önde gelen isimlerin katıldığı gecede; Isabelle AdjaniVirginie Ledoyen, Tomer Sisley, Laurent Lafitte, Léa Seydoux, Lyna Khoudri, Geraldine NakacheNadia Tereszkiewicz gibi beyaz perdenin tanınmış simaları da yer aldı.

ALICE RENAVAND - FLORENT MELAC

 Üç perde halinde düzenlenen, bir başyapıt gibi organize edilen “Gold Gala du Ritz"de Paris Opera Balesi'nden ünlü dansçılar Florent Melac ve Alice Renavand konukları dansları ile büyüledi.

ANNE MARIVIN 

Ünlü şef Thomas Roussel tarafından yönetilen senfoni orkestrasının nefes kesen gösterisi de konuklar tarafından büyük ilgi gördü.

LEA SEYDOUX 

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden ünlü iş insanı Muhammed el Fayed’in sahip olduğu, bir zamanlar Ernest Hemingway ve Coco Chanel gibi isimlere ev sahipliği yapmış Ritz Paris, Prenses Diana’nın da evlilik planları yaptığı Dodi el Fayed’le birlikte son akşam yemeğini yedikleri otel olarak da hafızalarda yer alıyor.

GERALDINE NAKACHE 

NADIA TERESZKIEWICZ 

STEPHANE ROLLAND - ARIADNA GUTIERREZ

SHERAZ DEBBICH - SİNEM CANSU 

Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence" Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence"

ALICE ISAAZ 

HAFİSE HERZİ

RITZ PARIS 

GOLD GALA du RITZ 

Editör: MURAT ÖZER