Rock tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri olarak değerlendirilen Scorpions, İstanbul’da 2 gün üst üste konser verecek. 23 Mayıs konserinin biletleri yoğun ilgi üzerine kısa sürede tükenen grup, programına 25 Mayıs tarihini ekledi. Scorpions konserinin biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı etkinlik biletleme platformu Biletinialda satışa çıktı.

Zorlu PSM'de unutulmayacak bir konser: "Mert Demir" Zorlu PSM'de unutulmayacak bir konser: "Mert Demir"

Rock tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri olarak değerlendirilen Scorpions, istanbul’da 2 gün üst üste konser verecek. 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek konserinin biletleri çok kısa sürede biten grup, hayranlarının isteği üzerine konser programına ikinci günü ekledi. İstanbullulara muhteşem bir müzik ziyafeti çekecek Scorpions konserinin biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

8 sene aradan sonra İstanbul'da rock ateşini yükseltecek Scorpions, hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Son olarak 2016 yılında ülkemizde muhteşem bir konser veren rock müzik dünyasının ölümsüz grubu Scorpions, 2024 yılının en büyük müzik konserlerinden birini gerçekleştirmek üzere, efsane albümleri 'Love at First Sting'in 40. yılı şerefine gerçekleşen turne kapsamında Epifoni organizasyonuyla ve STAR TV medya sponsorluğunda 23 ve 25 Mayıs geceleri KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak.

Editör: MURAT ÖZER