Lüks otomobil denildiğinde akla gelen ilk marka olan Rolls-Royce tarihinin ilk SUV modelini Türkiye’ye getirdi. Türkiye’de Royal Motors tarafından temsil edilen Rolls-Royce, Cullinan modelini İngiltere Başkonsolusluğu’nda düzenlenen ve seçkin 250 kişinin katıldığı özel bir davetle tanıttı.

ROLLS-ROYCE’UN İLK SUV’U CULLINAN GÖRKEMLİ BİR DAVETLE TANITILDI 

Yeni Rolls-Royce Cullinan, İstanbul’daki İngiltere konsolosluğunda gerçekleştirilen özel bir davetle Türkiye’ye adım attı. Seçkin davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Rolls-Royce’ın ilk SUV’u şimdiye kadar keşfedilmiş en büyük elmasın adını taşıyor.

Rolls-Royce Motor Cars Merkez Avrupa ve Doğu Avrupa İletişim Direktörü Frank Tiemann ve Royal Motors Başkan Yardımcısı ve Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Marka Müdürü Hilal Aysal’ın ev sahipliğinde düzenlenen özel etkinliğe iş, sanat ve cemiyet hayatından Feryal Gülman, Meral Yazıcı, Begüm - Ömer Ballı, Belkıs Aksoy, Muratcan-Yıldız-Murat Akdoğan, Oğuz-Figen-Fatih Kıral, Berrin-Savni Okçu, Erol Özmandıracı-Naz Elmas, Hande Sezer Pekcan, Banu Akçal, Ceyda-Buğra Toplusoy,  Hasan Alemdar, Zafer Kozanoğlu, Altın Mimir - Emre Emek, Sarp-Eda Evliyagil, Rene Saban, Pelin Akad, Sinan Öncel, Şahnaz Çakıralp ve Fadik Sevin Atasoy gibi isimler katıldı. Yeni Rolls-Royce Cullinan’ın tanıtımının ardından İngiltere İstanbul Başkonsolosu Judith Slater ise davetlilere çok özel bir konuşma yaptı. 

Royal Motors Başkan Yardımcısı ve Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Marka Müdürü Hilal Aysal “Cullinan günlük konforu gerçek lüks ile tanıştıran ilk 4x4 modelini Türkiye’ye getirmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Rolls-Royce Motor Cars Merkez Avrupa ve Doğu Avrupa İletişim Direktörü Frank Tiemann, “'Yaşam tarzlarında sınırlamaları kabul etmeyenler için tasarımcılarımız, gerçekten benzersiz ve ödünsüz bir otomobil yarattı’’ şeklinde konuştu.

İngiliz Başkonsolosu Sayın Judith Slater, bu özel gecede şunları söyledi: “Rolls-Royce, Royal Motors ile birlikte Türkiye pazarında beklentilerin çok üzerinde bir başarı elde etti. Her gelen yeni modelle gençleşen Rolls-Royce, ilk SUV’u Cullinan ile birlikte sadece şehir hayatında konfor ve lüks arayanlara değil, macera tutkunlarını da kendine çekiyor.” diyerek sözlerini tamamladı. 

Editör: MURAT ÖZER