Geçtiğimiz hafta FOX’ta 1. bölümü yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı yeni diziŞahane Hayatım’ın merakla beklenen 2. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Timur Acar’ı kadrosunda buluşturan diziden yayınlanan tanıtımda Şebnem için tehlike çanları çalıyor.

Geçtiğimiz hafta 1. bölümüyle FOX ekranlarında seyirciyle buluşan, Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği, Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ dizisi merak uyandıran hikayesi, renkli dünyası ve oyuncu kadrosuyla ilk bölümden izleyicilerin gönlünü kazandı. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Timur Acar gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan dizide Şebnem’in dışarıdan görünen renkli ve eğlenceli hayatının geri planında sakladığı sırlar Şebnem’i köşeye sıkıştırıyor.

Sır perdesi aralanıyor: 'Senden Önce' ekibi ilk bölümü birlikte izledi Sır perdesi aralanıyor: 'Senden Önce' ekibi ilk bölümü birlikte izledi

‘ŞAHANE HAYATIM’DA ŞEBNEM İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!

Dizinin merakla beklenen 2. bölümünden yayınlanan tanıtımda Şebnem için zorlu bir sürecin başladığının sinyalleri veriliyor. Bir tarafta psikoloji mezunu olduğunu öğrendiğimiz komiser Mesut, Şebnemle ilgili gerçeklerin peşine düşmek için İzmir’e giderken diğer tarafta Şebnem ise iş seyahatinden dönen kocasının alyansının olmayışından şüphe duyuyor. Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Melisa’yı ilk kez gördüğümüz tanıtımda Melisa’nın Onur ile yakınlığı kafaları karıştırıyor.

‘Şahane Hayatım’ her Çarşamba FOX’ta...

Editör: MURAT ÖZER