Özgün mimarisiyle The Stay Warehousesanat ve gastronominin Ege’deki yansıması oldu. 2 Michelin yıldızlı şef Yoshizumi Nagaya partnerliği ile konsepti tasarlanan Japon omakase restoranı Sankai by Nagaya pop-up deneyimi Alaçatı ile buluştu.

Rahmi M. Koç Müzesi yapay zeka destekli müze deneyimine öncülük ediyor... Rahmi M. Koç Müzesi yapay zeka destekli müze deneyimine öncülük ediyor...

MAYA - AYŞEGÜL - CAN YILDIRIM

Galeri 77’nin Türkiye ve dünyada temsil ettiği 12 sanatçının eserlerini bir araya getiren “Yolculuk / Journey” sergisi ise ziyaretçileri bir sanat yolculuğuna çıkardı.

MAYA - MUZAFFER - CAN YILDIRIM 

Alaçatı’da yer alan The Stay Warehouse, iki önemli davete ev sahipliği yaptı. Galeri 77’nin “Yolculuk / Journey” isimli yeni sergisi The Stay Warehouse’da kapılarını açtı.

Yurt içi ve yurt dışından 12 sanatçının farklı üslup ve tekniklerle hayata geçirdiği eserlerden oluşan sergi, galerinin portföyü üzerine ekspresyonizm, sürrealizm, neo pop-art, deneysel sanat, soyut, fotorealist ve minimalist etkiler taşıyan geniş bir seçki sunuyor.

MESUT KARAKIŞ - BUĞRA UZUNÇELEBİ - MAYA YILDIRIM 

Çeşitli hayat deneyimlerini ve bakış açılarını sanata projekte eden sergi 27 Ağustos tarihine kadar The Stay Warehouse’da görülebiliyor.

YOSHIZUMI NAGAYA 

Dünyaca ünlü 2 Michelin yıldızlı şef Yoshizumi Nagaya’nın partnerliğiyle İstanbul’un gastronomi hayatına yenilik katan ve Japon omakase deneyimi sunan Sankai by Nagaya ise Alaçatı’da özel bir tadım menüsü deneyimi sundu.

NİHAN BURUK - OKAN BURUK - DİLARA ÖZTUN KIZILTAN - UMUT KIZILTAN 

Sankai by Nagaya, The Stay Warehouse'daki etkinliği için 2 Michelin yıldızlı şef Yoshizumi Nagaya ve Chef de Cuisine’i Hiroko Shibata, Ege Denizi’nden çıkan balıkların kullanıldığı özel bir tadım menüsü tasarladı.

MAYA GÜLERSAN - DİDEM ARAS

Davetliler Alaçatı’da The Stay Warehouse’ın yemyeşil bahçesinde bin yıllık zeytin ağaçlarının altındaki eşsiz bir ambiyansta bu özel deneyimi yaşadı ve sergiyi ziyaret etti. 

BANU DAĞIŞTAN 

BENGİ APAK

CAN BONOMO 

GUPSE ÖZAY - BARIŞ ARDUÇ 

HELENA SİDİ SARFATİ

İDİZ BORA BOZKURT - SANEM TATLIDİL ÖZAL - SİNAN TATLIDİL 

Editör: MURAT ÖZER