Bâben Sanat Atölyesi, farklı sanat branşlarının ve bu disiplinlerdeki farklı tarzların buluştuğu bir yer. Ekip oldukça renkli, enerjik ve alanında kendini ispatlamış, ödüller kazanmış sanatçılardan oluşuyor.

NİLÜFER ERSOY - HÜLYA GURUHAN KÜÇÜKKALİ - EBRU DURUPINAR - HÜRRİYET GENÇBAY - FUNDA KÖZ DEMİRÇİN 

Bâben ailesi; ebru sanatçısı Funda Köz Demirçin, ebru sanatçısı Hülya Guruhan Küçükali  , minyatür sanatçısı Hürriyet Gençbay, minyatür sanatçısı Nilüfer Ersoy, hüsn-i hat sanatçısı Güngör Demirtutan ve fotoğraf sanatçısı-yazar Ebru Durupınar'dan oluşuyor. Bâben; İstanbul'un en kozmik noktası Balat'ta, örneğine az rastlanır bir binada sanat üretmek ve sanatseverlerle bu sanatı buluşturmak adına çalışmalarına son hız başlamak üzere. Hem Bâben sanatçılarının hem de farklı konuk sanatçıların eğitimlerinin, workshoplarının ve söyleşilerinin de olacağı atölyeler oldukça keyifli geçeceğe benziyor. Bâben'in bünyesi galeri olarak da sergileme adına tüm sanatçılara açık.

EBRU DURUPINAR - GAFUR UZUNER- FUNFA KOZ DEMİRÇİN 

Geleneksel Türk sanatının modern sanatla birleşeceği ve ilerleyen zamanlarda farklı disiplinleri bir araya getirecek olan Bâben Sanat Atölyesinin gectigimiz gunlerde yapılan açılışına ilgi büyüktü. Birçok sanatçının, akademisyenin ve aralarında Gafur Uzuner, Mehmet Sinan Kuran, Seda Kırımlıoğlu gibi ünlü isimlerin de olduğu açılışa, 300'den fazla sanatsever katıldı.

SEDA KIRIMLIOĞLU 

Basının ilgisinin yüksek olduğu açılışta, Bâben bünyesindeki sanatçıların eserleri büyük beğeni topladı. Farklı alanlardaki eğitimleri ve sanatsal etkinlikleri ile adından daha çok bahsettireceğe benzeyen Bâben Sanat Atölyesi yoluna sağlam adımlarla devam ediyor.

GAFUR UZUNER - FUNDA KOZ DEMİRÇİN - MEHMET SİNAN KURAN 

AYDA ATASOY - ALİN DURU ATASOY - ARZU GÖRÜCÜ 

Editör: MURAT ÖZER