Dilek Hanif’in sunduğu ve NTV’nin Halkbank’ın katkılarıyla hayata geçirdiği Halkın Sanatı, 32 bölümün ardından özel bir kitap ve sergiye dönüştü.

PERVİN ERSOY-MEHMET NURİ ERSOY-DİLEK HANİF 

DİLEK HANİF'İN "HALKIN SANATI" SERGİSİNİN AÇILIŞINI KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY EŞİ PERVİN ERSOY İLE BİRLİKTE YAPTI

DİLEK HANİF - PERVİN ERSOY 

Gonca, İngiltere’de halkın oylarıyla ‘en iyi’ seçildi!.. Gonca, İngiltere’de halkın oylarıyla ‘en iyi’ seçildi!..

Sanat, moda ve iş dünyasından konukların bir araya geldiği gecede sergi açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy eşi Pervin Ersoy ile birlikte yaptı.  Halkın Sanatı sergisi Atatürk Kültür Merkezi Galeri Salonu’nda 26 Kasım’a kadar görülebilecek.

DİLEK HANİF - CANER GÖKBULUT  

Hayatın tüm renklerini ekranlara taşıyan NTV’nin özel içeriklerinden “Halkın Sanatı” yayınlanan 32 bölümün ardından tarihe yeni bir iz düşecek bir kitap ve sergiyle izleyici karşısında.

SEVİM UYAR 

Halkbank’ın katkılarıyla hazırlanan sergide, Anadolu’nun dört bir yanından onlarca ustanın elinden çıkan eşsiz dokuma ve işlemelerin Dilek Hanif imzasıyla modern tasarımlara dönüştüğü 32 kıyafet sergileniyor.  

DİLEK HANİF

ANADOLU MEDENİYETLERİNİN PARMAK İZLERİNİ GÜNÜMÜZE TAŞIYAN SERGİ: HALKIN SANATI  

2019 yılında yolculuğuna başlayan program süresince, Dilek Hanif onlarca şehre gitti. Birçoğu unutulmaya yüz tutmuş ve sandık altlarında kalan el emeği göz nuru tüm el sanatlarının izini sürdü.

ÇİĞDEM HİTAY

Ustalarından yüzyıllara dayanan hikayelerini dinledi. Aylarca süren titiz çalışmalarla program için hazırlanan el sanatlarının her biri yepyeni tasarımlarla günümüze kazandırıldı. Bu anlamlı yolculuk sonrası özenle hazırlanan sergi ve kitap ziyaretçileriyle buluşuyor.

ASLI KUSEYRİOĞLU

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve eşi Pervin Ersoy, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüsnü Akhan, Doğuş Yayın Grubu İçerikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri ve Halkbank yetkililerinin de katıldığı açılışa yaklaşık 200 davetli katıldı.

DEMET-AHMET HANİF

Halkın Sanatı sergisi 26 Kasım’a kadar Atatürk Kültür Merkezi Galeri Salonu’nda ziyaret edilebilecek.

DİLEK - HANDE HANİF

 MÜGE SIRMABIYIK 

 NÜTEYRA - OSMAN BERKMAN 

 SEMA GÜRAL SÜRMELİ - HEDİYE GÜRAL GÜR

 ŞULE ARGÜDER 

HALKIN SANATI SERGİSİ 

Editör: MURAT ÖZER