Heyecanın bir an olsun dinmediği ve ilk günden beri büyük beğeni toplayan TOD’un iddialı dizisi Sarmaşık Zamanı, beşinci ve altıncı bölümleriyle izleyiciyle buluştu.

TOD’un senaryosu ve oyuncu kadrosuyla çok konuşulan dizisi Sarmaşık Zamanı’nın beşinci ve altıncı bölümleri 5 Ekim Perşembe günü izleyici ile buluştu. 

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle ilgiyle takip edilen dizinin beşinci ve altıncı bölüm konusu ise şu şekilde;

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeni: "Senden Önce" için geri sayım başladı! Aşk, sadakat ve ihanet üçgeni: "Senden Önce" için geri sayım başladı!

5.bölüm ve 6.bölüm özeti: 

Arzu’nun ölüm haberini alan Elif ve Metin, müvekkilleri Ezgi ve Kerem’i savunmak üzere karakola gider. Defne ve Özgür, Arzu’nun tırnaklarında rastlanan doku örneklerinin kime ait olduğunun peşine düşmüştür. Geçmişte ise gençler arasında yaşananlar sonrasında kadınlar, Arzu’yu siteden göndermeye kararlıdır. Ezgi, Arzu’ya kendisini takip etmesi için Kerem’in tuttuğu adamdan bahseder. Oğlunun peşine düşen Nesrin, Ali’yle ilgili çok ilginç bir şey öğrenir. Nesrin’in gelişi, Kerem ve Ezgi’nin ilişkisini de etkileyecektir. Nesrin, Ali’ye ulaşmak için Ezgi’den yardım ister. Kerem’le sorunlar yaşayan Ezgi’nin aklı, Nesrin’den öğrendikleriyle daha da karışacak ve Kerem’e duyduğu şüpheler yoğunlaşacaktır. Metin’in Arzu’ya destek olması, Elif’le ilişkisini kötü etkiler. Zeynep, Arzu’nun yaşadığı ev ile ilgili sürpriz bir gelişmeyi öğrenir. Elif, Arzu’nun siteye gelişinin ardında kim olduğunu bulmak için harekete geçer. Ezgi’nin duyguları son dönemde yaşadıkları nedeniyle karmakarışıktır. Kerem’in, Oğuz’un Ezgi’ye olan duygularının olumlu yönde değişmesini sağlaması Ezgi’yi, Kerem’e yakınlaştırır. Pelin, Ali ile ilgili bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Nesrin’in Ali’nin hayatıyla ilgili öğrendiği gerçekler endişelendirmeye başlar. Sorguda, Defne ve Özgür arasında bir tartışma yaşanır. Defne, Özgür’ün bu soruşturmasından uzaklaşmasını ister. Geçmişte ise Defne ve Özgür’ün iş arkadaşlıkları, yeni ve farklı bir boyut kazanır.  

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna’nın yanı sıra Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı, Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu projenin senaryosunu Savaş Korkmaz kaleme alırken, oyuncu kadrosunda usta isimler Tilbe Saran, Emre Karayel, Emel Çölgeçen ve Özgür Emre Yıldırım yer alıyor. Sarmaşık Zamanı’nın dev oyuncu kadrosunda ayrıca Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Müge Bayramoğlu, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü, Fatih Berk Şahin gibi başarılı isimler bulunuyor. Dizinin idari yapımcılığını ise OM CONTENT üstleniyor.

TOD'un yurt dışında da izleyiciyle buluşan dizisi Sarmaşık Zamanı, Türkiye ile aynı anda MENA bölgesi ülkelerinde de yayınlanıyor.

“SARMAŞIK ZAMANI”

PLATFORM/KANAL: TOD 

KATEGORİ: TOD ORIGINALS

TÜR: PSİKOLOJİK GERİLİM, DRAMA

YÖNETMEN: GÖKÇEN USTA

SENARİST: SAVAŞ KORKMAZ

İDARİ YAPIM: OM CONTENT

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ÖZGÜR DEMİR

MÜZİSYEN: SERKAN ÖLÇER, ECE ÖLÇER

SANAT YÖNETMENİ: ESRA ORAL

UYGULAYICI YAPIMCI: DİDEM SAKKAF BAYRAM, MUSTAFA HALİLOĞLU 

YARDIMCI YÖNETMEN: MUSTAFA PAZARCIK 

Editör: MURAT ÖZER