'Kardeşlerim ' dizisinin İnci karakteri ile bilenen sevilen oyuncusu Seda Kırımlıoğlu geçtiğimiz gün Bebek Frontiere restoran da yemek yerken objektiflerimize yansıdı.

SEDA KIRIMOĞLU

'Kardeşlerim ' dizisinin İnci karakteri ile bilenen sevilen oyuncusu Seda Kırımlıoğlu önceki gün Bebek Frontiere restoran da yemek yerken objektiflerimize yansıdı.

YORGUNLUK ATIYOR....

Sempatik tavırları ile dikkat çeken Kırımlıoğlu, yemek sonrası çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı; " Dizi sezon finali yaptı .çok keyif alıyorum bu proje de yer aldığım için sette çok mutluyum, uyum içindeyiz tüm ekip ile birlikte. Başka proje teklifleri geliyormu sorusuna; tabiki geliyor sinema teklifi var onunla ilgili görüşmelerimi yapıyorum. Seveceğim bi çalışma olursa yer alacağım elbette. Onun dışında bu ara bir marka ile anlaştım çekimlerimizi yaptık. Önümüzdeki günlerde İtalya'ya gidiyorum Milano'yu çok seviyorum. Biraz orada kalıp kafa dinleyeceğim. İtalyan mutfağına aşığım o yüzden Frontiere Bebek tercih ettim. Sunumlarını çok beğeniyorum." diye açıklama da bulunup bizleri selamlamayi ihmal etmedi. 

Editör: MURAT ÖZER