Yılın en ilgi çeken etkinliği CHRISTMAS MARKET görkemli bir açılışla başladı. Etkinliğin prömiyer gecesine ünlüler yoğun ilgi gösterdi. Well Works tarafından düzenlenen etkinlik 17–25 Aralık tarihleri arasında Four Seasons Bosphorus’ta eğlenceli bir program ile ziyaretçilerini bekliyor.

ŞEBNEM - ABRURRAHMAN - NOAH BALTA

ŞEHRİN EN IŞILTILI ETKİNLİĞİ İLE GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA BAŞLADI

YAĞMUR ATACAN - PINAR ALTUĞ ATACAN

Geceye katılan ünlüler arasında Selma Ergeç, Enis Arıkan, Aslı Tandoğan, Burcu Biricik, Hande Soral, Pınar Altuğ, Engin Öztürk, Gülse Birsel, Bengi – Sarp Apak, Melisa Doğu, Esra Ruşan, Hazal Subaşı, Damla Colbay, Pelin Akil, İbrahim Kutluay, Özge Özpirinçci, Özlem Avcıoğlu, Suzan Toplusoy, Melis Ağazat, Neylan Vardar gibi isimler yer aldı.

LG Jazz Band, Melis Köksal, Trionstage, Derun ve Basak Gümülcinelioğlu’nin sahne aldığı gecede misafirler dönme dolap ve atlı karınca ile çocuklar gibi eğlendi.

 NİRAN HÜREL - CİHAN NACAR

Alman Frankfurter Hot Dog’undan Fransız Croissantı ve Ginger breadman kurabiyelerine tam da ruhuna uygun, tarçın kokan bir Christmas yaratmak adına hem dünya lezzetleri hem de geleneksel tatlarıyla Christmas Market, Four Seasons Bosphorus’ta ilk misafirlerini karşılamaya başladı.

AYŞEGÜL KAYABAY

Temalı minik hediyelik eşya tezgahlarından, 100’den fazla ünlü markaların göz dolduran alışveriş stantlarına ‘’kendin yap’’ atölyelerinden, atlı karınca ve buz patenine Christmas Market etkinliğinde misafirlerini bekleyen bir dolu sürpriz var!

Pelin Akil PELİN AKİL

Etkinlik boyunca Türkiye’nin en başarılı ve popüler isimlerinden Yalın, Yaşar, Köfn, Oscar and the Wolf, Cem Adrian, Can Bonomo, Melike Şahin, Adamlar, Ayhan Sicimoğlu, Evdeki Saat de sahne alacak.

ENİS ARIKAN

Şehrin Christmas ruhundan mahrum kalmak istemeyen, tüm eğlence ve alışveriş severler için biletler Passo’da satışta…

DAMLA COLBAY

İBRAHİM KUTLUAY

İLAYDA OYMAK

KEREMCEM

BURAK YAMANTÜRK - ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

SARP APAK

SARP APAK - GÜLSE BİRSEL

UMUT KARALAR - EMRE GÖKMEN

SERAP DİNDAR

VOLKAN KARATAŞ

 MERAL ÇALIŞICI

HULUSİ - ŞEYDA TOPRAK

Editör: MURAT ÖZER