Şevval Sam önceki akşam Bodrum Türkbükü'ndeki Üzüm Kızı'nda sahne aldı. Şevval Sam sahnesine çıkmadan önce basın mensuplarının soruları yanıtladı.

MESLEĞİMİZİN AVANTAJI: "TATİL VE İŞ BİR ARADA"

Zorlu PSM'de unutulmayacak bir konser: "Mert Demir" Zorlu PSM'de unutulmayacak bir konser: "Mert Demir"

Mesleğinin avantajlarını kullandığını söyleyen Sam, "Hem tatil hem iş yapıyoruz. Ama magazincilerin göremeyeceği yerlerdeyim. Benim yerime daha güzel ve genç
arkadaşlarımız var. Onları çekersiniz "dedi.

ŞEVVAL SAM 

YİNE SAHNEDE IŞILDADI 

Oyunculuk üzerine gelen soruya " Bir Sürü proje var özellikle yakın hissettiklerimde var. Fakat hemen başlayamam. Çünkü tempo çok fazla oluyor. Hele ki altı yıl sonra tekrardan dönmek daha zor olacaktır " dedi.

AŞKIYLA İLGİLİ SER VERİP SIR VERMEDİ...

Yoğun tempoya nasıl dayanıyorsunuz sorusuna " Aktif dinleniyorum. Çünkü çok yoğun geçiyor gerçekten. Ama ben sahnedeyken daha çok keyif alıyorum" dedi. Yeni bir evlilik olacak mı sorusuna " Evlilik önemli herkese diliyorum. Herkes için güzel günler olsun fakat ben proje üretmekle meşgulüm" dedi.

SWAROSKİ TAŞLI ELBİSESİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI 

Sahnesine kahve renkli swarovski taşlı bir elbiseyle çıkan güzel şarkıcı gözleri kamaştırdı. Bodrum'daki sevenlerine özel bir gece yaşatan Sam, ara ara yer verdiği kısa sohbetleriyle de kahkahalar eksik olmadı.

'ÖNCE SAĞLIK SONRA AŞK EN SON ŞANS'

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla bir repertuar hazırlayan Sam " Hayatta üç önemli şey var. Bunlardan birincisi sağlık ikincisi aşk ve sonuncusu şanstır " dedi.

Editör: MURAT ÖZER