Kaşmir ile ipekten yaratılan özgün ve zaman ötesi tasarımlarıyla Türkiye ve dünyada tutkuyla sevilen Silk and Cashmere, “Love Goes On” temasıyla 30’uncu yılını kutladı.

YASEMİN ZAMANPUR - FERHAT ZAMANPUR - AYŞEN ZAMANPUR - BİJEN ZAMANPUR

İş dünyası ve cemiyet hayatından isimlerin katıldığı gecede misafirler, metaverse zaman tünelinde 30 yılı deneyimleme fırsatı yakaladı ve canlı yayınla gen bir kitleye ulaşıldı.

 JAKLİN GÜNER

1992 yılından itibaren dünyanın en değerli dokularından olan kaşmir ve ipekten yaratılan tasarımlarıyla öne çıkan Silk and Cashmere, Karaköy Züfaris’in büyüleyici  ortamında 30’uncu yılına özel bir kutlama gerçekleştirdi.

EDA ZAMANPUR - FERHAT ZAMANPUR

İş dünyası ve cemiyet hayatından isimlerin katıldığı gece, 30’uncu yıla özel filmin gösterimiyle başladı, ardından Silk and Cashmere Kurucusu Ayşen Zamanpur’un konuşmasıyla devam etti.

LEYLA ALATON 

 TUTKUYLA ÖĞRENİP, AŞKLA ÜRETİYORUZ

Konuşmasında Silk and Cashmere markasını yarattıkları günden itibaren tutkuyla öğrenip, aşkla ürettiklerini söyleyen Silk and Cashmere CEO’su Ferhat Zamanpur, “30’uncu yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tam 30 yıldır değişerek ve gelişerek geleceğe yürüyoruz. İlk dokunuşta aşık eden ve her kullanımda bu duyguları tekrar yaşatan, dünyanın en değerli iki dokusunu gelecek 30 yılda da sizlere sunmaya devam edeceğiz” dedi.

ALAN HAKKO

Silk and Cashmere Kreatif Direktörü Yasemin Zamanpur ise yaptığı konuşmada, Silk and Cashmere markasının bugünlerine gelmesindeki en büyük başarının ekibe ait olduğunu vurgulayarak, tüm Silk and Cashmere ekibine teşekkürlerini iletti.

SEDEF ORMAN

METAVERSE ALANINDA CANLI YAYIN 

Love Goes On temalı gece özelinde oluşturulan metaverse zaman tünelinde misafirler

30 yılı deneyimleme fırsatı yakaladı. Davete katılamayanlar metaverse yayınını canlı olarak takip etti.

Gece, dans gösterisi eşliğinde Hazım Körmükçü’nün ipek şal üzerinde özel davul şovu ile devam etti.

Geceye Alan Hakko, Aslı Karadeniz, Fikret Parlak, Füsun Kuran, Gamze Cizreli, Gonca Karakaş, Hakan İşcen Leyla Alaton, Jaklin Güner, Niv Garih, Romina Hakko, Sedef Orman, Serdar Sunay, Deniz Ülke Arıboğan ve ayrıca sanat dünyasından Bestemsu Özdemir,  Ege Kökenli, Güntaç Özdemir ve  Kerem Bursin gibi birçok ünlü isim katıldı.

Editör: MURAT ÖZER