Yazı arka arkaya verdiği konserlerle geçiren Simge dün akşam Atlantis Yapım imzalı “Turkcell Yıldızlı Geceler” kapsamında Turkcell Vadi’de sahne aldı.

Sefo’nun da sürpriz yapıp sahneye çıktığı konserin biletleri günler öncesinden tükenmişti…

İzmir Zeynep Bastık ile coştu... enerjisiyle ve tarzıyla büyüledi! İzmir Zeynep Bastık ile coştu... enerjisiyle ve tarzıyla büyüledi!

Simge Yazı” yepyeni şarkılarla, işbirlikleriyle ve binlerce kişinin izlediği kapalı gişe konserlerle hız kesmeden devam ediyor. Bu yaz sahneden sahneye koşan Simge dün akşam Turkcell Vadi’de sevenleriyle buluştu. Atlantis Yapım’ın organizasyonuyla gerçekleşen “Turkcell Yıldızlı Geceler” konser serisinde yıldızlar arasındaki yerini alan Simge’yi izlemek isteyen hayranları biletleri günler öncesinden tüketmişti. 

SİMGE

ENERJİSİYLE VE SAHNE TARZIYLA BÜYÜLEDİ

“Aşkın Olayım”, “Harcandıkça” ve “Çapkınca” başta olmak üzere tüm hitlerini seyirciyle tek bir ağızdan söyleyen Simge enerjisiyle kendine hayran bırakırken tarzıyla da göz kamaştırdı. Simge, Balenciaga ve Alexander Wang imzalı iki ayrı kıyafet giydi. Hayranlarına ömür boyu unutamayacakları bir gece yaşattı.

SİMGE VE SEFO'DAN MUHTEŞEM DÜET 

SEFO SÜRPRİZİ

Rap müziğin zirvesindeki Sefo, dostu Simge’yi bu konserinde yalnız bırakmadı. Bir anda sahneye çıkarak seyirciye büyük bir sürpriz yaptı. İkili “Coke Studio Türkiye Albümü” için düet yaptıkları “Görmem Böylesini” şarkısını birlikte seslendirdi.  “Görmem Böylesini” çıktığı andan itibaren dijital platformlarda zirveye yerleşti.

SİMGE SAĞIN'IN KONSERİNDE İŞARET DİLİYLE ÇEVİRİ YAPILDI

Turkcell Vadi Açık Hava Sahnesi'nde, dün akşam sahne alan Simge Sağın'ın konserinde işitme engelli bireyler için işaret diliyle çeviri yapıldı. Konser öncesinde fizy ile gerçekleştirilen DJ etkinliği ile müzikseverler keyifli vakit geçirdi.

2008'den bu yana gerçekleştirilen Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri, Turkcell Vadi Açık Hava Sahnesi'nde devam ediyor. Vadi İstanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle 28 Temmuz'da Oğuzhan Koç konseriyle başlayan konser serisinin sekizinci akşamında Simge Sağın, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Bu yıl Simge Sağın konseri işitme engelli konuklara anlık özel olarak işaret diliyle çevrildi. İlki 2021 yılında Ceza konseriyle ile başlayan işaret diliyle destekli konser serisi, 2022 yılında Öykü Gürman ile devam etti ve işitme engeli olan sanatseverlerin bu deneyimi engellere takılmadan yaşamaları sağlandı.

Ayrıca Turkcell'in sesli betimleme sağlayan Hayal Ortağım uygulamasının alana entegrasyonuyla Turkcell Vadi Açık Hava Sahnesi'nde görme engelli misafirler de yönünü ve yerini kolayca bulabiliyor.

SON 2 KONSER

Konserler 5 Ağustos'ta Kenan Doğulu ve 6 Ağustos'taki Adamlar konseriyle sona erecek. Konser biletlerini Platinum üyeleri yüzde 25 indirimli, fizy kullanıcıları ise yüzde 20 indirimli satın alabiliyor. Platinum ve fizy uygulamalarından erişilebilen indirim kodlarıyla biletler biletix.com'dan alınabiliyor.

Editör: MURAT ÖZER