Yaz aylarında verdiği konserlerle rekor kıran Simge yoğun temposuna kışın da devam ediyor. Simge 8 Aralık Cuma günü Atlantis Yapım organizasyonuyla, bol sürprizli bir gecede Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşuyor.

SİMGE’DEN BOL SÜRPRİZLİ DEV KONSER

Bu sezon şehrin her noktasında müzik dolu akşamlara imza atacak olan Atlantis Yapım, kış konserlerine 8 Aralık Cuma akşamı Simge konseri ile start veriyor. Yaz boyunca konser rekoru kıran Simge, Volkswagen Arena’da seyirci karşısına çıkıyor. Konser için çok özel bir sahne şovu hazırlayan sanatçı, kostümleri ile ve sürprizleriyle de ses getirecek.

Bon Jovi'nin yeni albümü "Forever" 7 Haziran'da yayında! Bon Jovi'nin yeni albümü "Forever" 7 Haziran'da yayında!

SİMGE SAĞIN: "ÇOK EĞLENECEĞİMİZ BİR KONSER OLACAK"

Müzik listelerinde en çok dinlenen isimlerin başında gelen Simge, konser için çok heyecanlı olduğunu, bomba gibi bir şov hazırladıklarını söyledi. Simge “Çok özel sürprizlerimiz var. Çok eğleneceğimiz bir konser olacak. Tüm sevenlerimi bekliyorum. Biletler son hızla satılıyor ve tükenmek üzere. Bu beni inanılmaz mutlu ediyor” dedi.

SİMGE

İLK KUTLAMA SAHNEDE...

Spotify verilerine göre Türkiye’de yılın en çok dinlenen şarkısı ‘Aşkın Olayım’ ile büyük ses getiren Simge, başarısını 8 Aralık akşamı sahnede sevenleriyle birlikte kutlayacak. 

Editör: MURAT ÖZER