AK Parti İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü nedeniyle özel bir video hazırladı. Sosyal medyada #NiceSenelereSeninle hashtagiyle paylaşılan video yoğun ilgi gördü.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, sosyal medya hesabı üzerinden "Dünya siyasetine yeni bir yön veren; ömrünü milletimize hizmete adamış liderimizle aynı yolda yürümeyi nasip eden Allah'ımıza hamdolsun. #NiceSenelereSeninle" yazarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı. 
Pek çok sosyal medya kullanıcısının da bu hashtagi ve videoyu paylaşması üzerine #NiceSenelereSeninle hashtagi kısa sürede Twitter trend topic listesinde ilk sıraya oturduğu görüldü.


Bugün 65 yaşına giren Cumhurbaşkanı Erdoğan için önce evinin önünde ardından Giresun ve Erzincan mitingine katılmak üzere gittiği Atatürk Havalimanı'nda sürpriz doğum günü yapıldı. Erdoğan'ın uçağa binmek üzere geleceği Atatürk Havalimanı Devlet Konuk Evi'nde hareketlilik erken saatlerden itibaren başladı. Aralarında Cengiz Kurtoğlu ve Orhan Gencebay'ın da bulunduğu bazı sanatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz bir doğum günü hazırlığı yaptı. Doğum günü için üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının bulunduğu bir pasta da Devlet Konuk Evi'ne getirildi.Mitinge katılacağı Giresun'a hareket etmek üzere havalimanına gelen Erdoğan için Devlet Konuk Evi'nde doğum günü pastası kesildi.Erdoğan için bir sürpriz doğum günü de Üsküdar Kısıklı'daki evinin önünde düzenlendi. Atatürk Havalimanı'na giderken pasta ve çikolatayla bekleyenlerin yanında makam aracını durduran Erdoğan, pasta ve çikolatadan basın mensupları ve korumalarına da ikram etti.

Editör: MURAT ÖZER