Sohomanje’nin yaşam alanınızın enerjisini değiştirecek el yapımı bahçe mobilyalarından dekoratif aksesuarlara, aydınlatmadan özgün desenleriyle dikkat çeken paravan ve şezlonglara, Beymen.com için özel tasarladığı koleksiyon, mevsimin en şık işbirliği niteliğinde. 

SOHOMANJE’NİN RAFİNE ESTETİK ANLAYIŞI BEYMEN.COM İLE BULUŞUYOR

Sohomanje’nin yaratıcısı ve kreatif direktörü Ali Meriç tarafından Beymen.com için özel olarak tamamen doğal malzemelerle tasarlanan Beymen.com X Sohomanje koleksiyonunda ahşap, deri, mermer ve hazeran yaratıcı tasarımlara hayat veriyor.

Doğal malzemelerin kendine has dokusu, izleri ve ton farkları gibi özgün detaylar incelikli el işçiliğiyle buluşuyor, böylece birbirinden farklılaşan  tasarımlar sahibi için özel üretilmiş bir ürün mertebesine yükseliyor.

Mevsimin en güzel günlerini geçirdiğiniz bahçeniz, terasınız ve evinizin her köşesi için özel bir parça sunan Beymen.com X Sohomanje koleksiyonunda mobilyadan aydınlatmaya, aksesuardan paravan ve şezlonglara 30’u aşkın tasarım bulunuyor.

Markanın yaratıcısı ve kreatif direktörü Ali Meriç’in kendi evinin dekorasyonu için hayal ettiği tasarımları üretmeye karar vermesiyle doğan markanın koleksiyonlarında konforun yanı sıra iki özellik öne çıkıyor: Parçaların bulunduğu ortamda tüm dikkatleri üzerine çekerek adeta bir sanat eseri hissi yaratması ve üretim aşamasında her türlü suni materyalden ve fabrikasyon işlemden uzak durulması. 

Sohomanje’nin Beymen.com için özel olarak hazırladığı bu seçkiyi incelemek ve yaşam alanınızı bu stil sahibi tasarımlarla güncellemek için Beymen.com’u ziyaret edin. 

Moda ve kozmetiğin yanı sıra Ev & Mobilya, Anne & Bebek & Oyuncak, Spor & Outdoor, Teknoloji ve Yaşam kategorileriyle hayatınızın her alanına hitap eden lüks bir seçki sunan Beymen.com, 800’den fazla marka ve 36.000’den fazla ürünüyle keşfedilmeyi bekliyor.

https://www.beymen.com/sohomanjeden-beymencoma-ozel-koleksiyon-c-2296

Editör: MURAT ÖZER