1 hafta önce GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi.

1 hafta önce EKONOMİ
1 hafta önce SonDakika

Merkez Bankası: Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50 düzeyinde sabit tutulmasına karar vermiştir.

1 hafta önce GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, dün düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

1 hafta önce GENEL

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, dün eşine yöneltilen suçlamalar sebebiyle kamu görevlerini askıya aldığını ve görevinde devam etme veya etmeme kararı vereceğini açıkladı.

1 hafta önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters ile bir araya gelecek.

1 hafta önce GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD Temsilciler Meclisi ve Senatosu’nda yapılan oylamalarla kabul edilen, İsrail, Ukrayna ve Tayvan’a 95 milyar dolar desteği öngören güvenlik tasarısını imzaladı.

1 hafta önce GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Başkanı Joe Biden’ın 95 milyar dolarlık güvenlik paketi tasarını imzalamasının ardından açıklama yaptı.

1 hafta önce GÜNCEL

Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edilmişti.

2 hafta önce GENEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ile bir araya geldi.