Apple Original Films, Ridley Scott imzalı Napolyon filminin dağıtım ortaklığının ardından yıldızlarla dolu iki filmini daha yayınlamak üzere Sony Pictures Entertainment'ı seçti. Başrollerinde George Clooney ve Brad Pitt’in yer aldığı Wolfs ile Scarlett Johansson ve Channing Tatum’un başrolü paylaştığı Project Artemis, Sony Pictures dağıtımı ile 2024 yılında beyazperdede seyirci ile buluşacak.

Sony Pictures Entertainment, 2024 yılında gösterime girecek iki dev Apple Original Films yapımı filmin dağıtımını üstlendi.  

George Clooney ve Brad Pitt’i Coen Kardeşler’in yönettiği Burn After Reading’ten sonra bir araya getirecek olan Wolfs filminin sinema dağıtım haklarını alan Sony, Scarlett Johansson ve Channing Tatum’un başrolü paylaştığı Project Artemis’i de seyirciyle buluşturacak.

BRAD PITT - GEORGE CLOONEY 

Yazar ve yönetmen koltuğunda Spider-Man: Homecoming filminin ünlü yönetmeni Jon Watts’ın oturduğu Wolfs filminde George Clooney ve Brad Pitt’i bu kez aynı işi yapan ve rekabet içinde olan iki yalnız tamirci olarak izleyeceğiz.

SCARLETT JOHANSSON - CHANNING TATUM 

Rose Gilroy’un senaryosunu kaleme aldığı ve Greg Berlanti’nin yönettiği Project Artemis filminde ise Scarlett Johansson ve Channing Tatum’a Woody Harrelson eşlik edecek.

Judith Godreche, film sektöründeki 'cinsel saldırı' iddialarını Cesars Ödülleri’ne taşıdı Judith Godreche, film sektöründeki 'cinsel saldırı' iddialarını Cesars Ödülleri’ne taşıdı

Sinema seyircisini heyecanlandıran her iki yapım da 2024 yılında beyazperdede olması bekleniyor.

TME FILMS HAKKINDA:

2014 yılından bu yana dünyanın önemli sinema yapım şirketlerinin Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerini yürüten TME Films, sinemaseverleri prestijli yapımlarla buluşturan dağıtımcı bir firmadır.  Bağımsız yapımlar için TV satışları da yapan TME Films, 2020 yılına kadar 20th Century Fox’un Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan’daki lisansörlüğünü yürütmüştür. Eylül 2022 itibariyle Sony Pictures yapımı filmlerin ülkemizdeki dağıtımcılığını üstlenen TME Films, Nisan 2023’ten itibaren ise Warner Bros.’a ait filmlerin de dağıtımı yapmaya başlamıştır. Sektörün en hızlı büyüyen firmalarından olan TME Films, ayrıca yerli ve bağımsız yapımların da dağıtımcılığını yapmaktadır. TME Films, bugüne kadar La La Land,1917, The Fabelmans gibi ödüllü yapımların yanı sıra Hunger Games serisi gibi dünya çapında hit olmuş, çok sayıda gişe rekortmeni filmi Türk sinema izleyicisi ile buluşturmuştur.   TME Films, Sony Pictures ve Warner Bros. ile birlikte Spiderman, Ghostbusters, Venom ve Barbie gibi tüm dünyanın merakla beklediği filmleri ve daha nice kaliteli yapımı izleyiciye sunmaya devam ediyor.

Editör: MURAT ÖZER