Süper Lig’in 29’uncu haftasında yarın sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı.

Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmasıyla devam eden antrenman; taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada oynanan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Süper Lig’in 29’uncu haftasında yarın saat 21.00’de Vodafone Park'ta İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek.

BEŞİKTAŞ'TA LJAJİC VE LENS SAKATLANDI

Beşiktaş Kulübü, Adem Ljajic ile Jeremain Lens’in antrenmanda sakatlandıklarını ve tedavilerine başlandığını belirtti. 

Süper Lig’in 29’uncu haftasında sahasında yarın İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek Beşiktaş’ta gerçekleştirilen son çalışma sırasında sakatlık yaşayan Adem Ljajic ile Jeremain Lens’in sağlık durumları ile ilgili açıklama yapıldı. 

MR’ları çekilen iki oyuncudan Adem Ljajic’de ATFL ve CFL sprain, Jeremain Lens’te ise semitendinosus (grade 1) strain tespit edilirken, iki oyuncunun da tedavisine başlanıldığı belirtildi. İki futbolcunun sakatlıkları sebebiyle Konyaspor mücadelesinde forma giymesi beklenmiyor.

Siyah-beyazlı ekipten konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

“İttifak Holding Konyaspor maçına hazırlanan Futbol Takımımızda, antrenman sırasında sağ uyluk arka adalesi burkulan Adem Ljajic ile sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Jeremain Lens’in Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemeleri sonucu; Adem Ljajic’de ATFL ve CFL sprain, Jeremain Lens’te semitendinosus (grade 1) strain tespit edilmiştir. Adem Ljajic ile Jeremain Lens’in tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.”

BEŞİKTAŞ, KONYASPOR MAÇINI KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYOR

Beşiktaş, Süper Lig'in 29'uncu haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor'u ağırlayacak. Yarın akşam Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.00'de başlayacak ve mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Denizlispor'u 5-1 gibi farklı bir skorla geçen siyah beyazlılar, Konyaspor'u da yenerek yoluna kayıpsız devam etmek amacında. 27 puanla düşme hattında yer alan Konyaspor ise Beşiktaş'ı yenerek ligde kalma umutlarını kuvvetlendirmek istiyor.

VİDA DÖNÜYOR

Beşiktaş'ta Vida ve Boateng'in iyileşerek idmanlarda yer almasıyla takımda eksik futbolcu kalmadı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Denizli'de farklı galip gelen kadroyu sadece bir oyuncu dışında bozması beklenmiyor. Sakatlığı geçen Vida, Roco'nun yerine onbire girerken defans hattının diğer oyuncuları Gökhan Gönül, Ruiz ve Rıdvan olacak.

7 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta Konyaspor maçı öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Atiba, Lens, Elneny, N'Koudou, Caner, Boyd ve Umut Nayir 3 sarı kart ile ceza sınırında. Bu futbolcular maçta oynamaları ve kart görmeleri durumunda 30. haftada deplasmanda oynanacak Kayserispor maçında sahada olamayacak.

Editör: MURAT ÖZER