Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk karşılaşmasında, 7 Ağustos Salı günü, Da Luz Stadı'nda, Portekiz temsilcisi Benfica ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Phillip Cocu yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmalarıyla sürdü. Ardından çift kale maçlar yapan oyuncular, antrenmanı bireysel ve taktiksel çalışmalarla tamamladı.
Sarı-lacivertliler, Benfica maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanı ile sürdürecek.

Fenerbahçe'nin UEFA listesi belli oldu

Aatif, Salih, Berke, Ferdi ve İsmail Köybaşı kadroya alınmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön öleme turunda Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe, UEFA'ya 23 kişilik kadroyu bildirdi.
Sarı lacivertli takımda Aatıf, İsmail Köybaşı, Salih Uçan, Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu yer almadı. Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer 'Financial Fair Play' nedeniyle, İsmail Köybaşı ve Aatif Chahechouhe ise sakatlıkları nedeniyle Benfica maçı kadrosuna alınmadı.
Kadroda bulunan isimler şöyle;
KALECİLER: Volkan Demirel, Carlos Kameni, Erten Ersu
SAVUNMA: Hasan Ali Kaldırım, Mauricio Isla, Şener Özbayraklı, Roman Neustädter, Martin Skrtel, Yiğithan Güveli
ORTA SAHA: Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan, Giuliano, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Kerim Alıcı, Mathieu Valbuena, Oğuz Kağan Güçtekin, Serhat Kot, Josef de Souza, Eljif Elmas
FORVETLER: Roberto Soldado, Andre Ayew

Kaynak: dha