İstanbul’u 6 yıl aradan sonra kanatları altına almaya hazırlanan “Red Bull Uçuş Günü” S Sport2 farkıyla ekranlara taşınıyor. Yılın en eğlenceli etkinlikleri arasında yer alan festival, Saran Medya markası olan HD Protek canlı yayın araçları ile servis edilecek.

RED BULL UÇUŞ GÜNÜ HEYECANI CANLI YAYINDA S SPORTS2'DE 

Saran Group’un ikinci spor kanalı Sport2, 4 Ağustos Pazar günü saat 11.30’da Caddebostan Plajı’nda düzenlenen “Red Bull Uçuş Günü” festivalini canlı olarak sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Uzun bir aradan sonra gökyüzünü renklendirecek festivalin tüm detayları ve unutulmaz anları canlı yayında ekrana gelecek.

Heyecan ve adrenalinin doruklarda yaşanılacağı bu özel festivalde HD Protek, HD formatındaki görüntü kalitesiyle sinyal sağlayacak. Nefes kesen tüm detayların aktarılacağı Red Bull etkinliğinde ultra slow motion gibi özel kamera sistemlerinin de olduğu toplam 17 kamera kullanılacak.

Türkiye’de ve dünyadaki birçok önemli organizasyonun çekimlerini gerçekleştiren HD Protek, Mayıs ayında Bakü’de gerçekleştirilen UEFA Avrupa Ligi final karşılaşmasını da canlı yayın araçlarıyla dünyaya aktarmıştı.

S Sport 2, TV+ 78. Kanaldan izlenebiliyor.

Editör: MURAT ÖZER