Sunset Hospitality Group (SHG), 2023 Caterer Middle East ödüllerinde Yılın Otel Grubu Ödülünü kazanmanın heyecanını yaşıyor.

Türkiye’de açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort ile tanınan, dünyanın önde gelen turizm yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group, 2023 Caterer Middle East ödüllerinde yılın en iyi ağırlayan, misafirverper şirket ödülü olan Hospitality Company Of The Year ödülünü kazandı

Bölgenin en saygın ödüllerinden Caterer Middle East ödülleri bölgenin otel ve turizm sektörünün en iyilerini ödüllendiriyor.

ANTONIO GONZALEZ

ANTONIO GONZALEZ: "DÜNYA ÇAPINDA İDDİALI BÜYÜME PLANLARIMIZA BAĞLIYIZ"

Sunset Hospitality Group CEO'su Antonio Gonzalez, "Bu ödülü almaktan ve ekibimizin tüm sıkı çalışmasının takdir edilmesinden büyük onur duyuyoruz. Sunset Hospitality Group olarak sektörü ileriye götürmek için elimizden geleni yapıyor, konaklama sektörünün başarılarına ve yeniliklerine katkıda bulunuyoruz. Sunset Hospitality Group olarak, misafirlerimizi hayatı kutlamak için bir araya getirirken, dünya çapında iddialı büyüme planlarımıza bağlıyız.” diye belirtti.

Bu ödül, SHG'nin konaklama sektörüne küresel düzeyde öncülük etme konusundaki kararlılığını daha da pekiştiriyor. SHG, 16 ülkede faaliyet gösteriyor ve bu ülkelerde yüksek kaliteli hizmetler sunma konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip. BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün, Lübnan, Irak, İsviçre, İspanya, Türkiye, Fas, İtalya, Birleşik Krallık, Endonezya ve Vietnam ve son olarak Singapur da yatırım yaptığı ülkeler arasında yer alıyor. 

Sunset Hospitality Group’un markası METT Hotels & Resorts’un Türkiyede açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort da Haremtan Koyu’ndaki eşsiz konumu, büyüleyici manzarası ve bünyesinde yer alan restoran ve beach clublarıyla dünyada da ses getirmeye devam ediyor

Sunset Hospitality Group bu yaz Yalıkavak Marina iş birliğiyle "Yalıkavak Marina Hotel by Social Living CollectionTM"’ını da ayrıca hayata geçirdi.

Dedeman, "Village Sapanca" ile yepyeni bir konsepte imza attı! Dedeman, "Village Sapanca" ile yepyeni bir konsepte imza attı!

METT Hotel & Beach Resort, Bodrum’un yanı sıra AURA, Sushi Samba, Drift Beach Club, Isola, Attiko, L’amo, Ammos, Azure Beach gibi dünya jet setinin gözde destinasyon adreslerinin yatırımcısı Sunset Hospitality Group, Türkiye yatırım başarısının ardından ikinci otelini de bu yaz Marbella’da açtı.

Editör: MURAT ÖZER