Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son olarak Leicester City forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Tete’yi transfer etti.



Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile 4+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup her bir sezon için net 2.800.000 EURO garanti ücret ile toplam 3.100.000 Euro net imza ücreti ödenecektir."



Brezilyalı futbolcu daha önce Gremio, Shakhtar Donetsk, Olympique Lyon, Leicester City’de forma giydi.

TETE: "ŞAMPİYON TAKIMA GELMİŞ OLMAK HARİKA BİR DUYGU"

Galatasaray’ın yeni transferi Brezilyalı futbolcu Tete, şampiyon takıma gelmenin harika bir duygu olduğunu vurguladı.

Spor camiasından Mehmet Ali Yılmaz için taziye mesajı... Spor camiasından Mehmet Ali Yılmaz için taziye mesajı...

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki forvet, şunları kaydetti:

“Burada olduğum için çok mutluyum. Galatasaray muhteşem taraftarı olan büyük bir kulüp. Umarım her şey yolunda gider. Teklif aldığımda çok mutlu oldum. Menajerimle konuştum. Türkiye’de oynamak isteyeceğim bir kulüp olduğunu söyledim. Galatasaray’ın tarihi hakkında bilgilere sahibim. Şampiyon takıma gelmiş olmak harika bir duygu.”

Sahaya çıkmak için sabırsızlandığını da aktaran Tete, “Gollerimle ve asistlerimle takımıma katkı sunmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele veriyoruz. En iyi performansımı burada da göstermeyi amaçlıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

TETE, SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇTİ

Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Tete, Galatasaray'ın sponsor hastanesinde sağlık kontrollerinden geçti. Öte yandan futbol takımı yetkilileri de sağlık kontrollerinde hazır bulundu

Editör: MURAT ÖZER