The Mill Bodrum, önceki akşam havai fişek gösterileri ve  Yeşim Salkım sahnesiyle kapılarını açtı.

YUSUF DOĞAN - CENAN GÜNHAN 

Yusuf Doğan ve Cenan Günhan’ın sahibi olduğu, Akdeniz ve Dünya mutfağından oluşan zengin lezzetlerinin yanı sıra, haftanın dört günü canlı müzik eğlencesiyle misafirlerini ağırlayacak olan The Mill, misafirlerine unutulmaz bir eğlence yaşatacak. 

İki gün üst üste konser: Simge, enerjisi ve şovlarıyla büyüledi İki gün üst üste konser: Simge, enerjisi ve şovlarıyla büyüledi

YEŞİM SALKIM: “ATATÜRK KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

The Mill deki sahnesi öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeşim Salkım; son günlerde Disney Plus'un Mustafa Kemal Atatürk filmini bazı sebeplerden yayınlamamasına  '' Ben zaten üye değildim. Söz konusu Atatürk ise bizim kırmızı çizgimizdir. Peygamber efendimiz içinde geçerli. Öz değerlerimize sahip çıkmamız lazım. Yapılan çok büyük bir ayıp. Eğer bir lobileşme varsa keşke biz Türklerde lobileşsek Atatürk'ümüzü daha iyi anlatalım.

“DİSNEY OYUNCULARINDAN TAVIR BEKLİYORUM”

Aynı tavırları Disney'in dizilerinde rol alan oyunculardan da bekliyorum'' dedi.

“ŞİMDİ Kİ GENÇLER ÇABUK TÜKETİYOR”

Doksanlar müziğini çok özlediğini belirten Yeşim Salkım, ''Eskiden biz kasetlerin çıkmasını beklerdik. Biz Kibariye ve Cengiz Kurtoğlu ile büyüdük. Şimdiki gençler hiphop dinliyor hızlı tüketiyorlar '' dedi. Öte yandan Mustafa Sandal ve Rapçi Uzi arasındaki tartışmaya da değinen Salkım,  '' Ben bir büyükleri olarak genç arkadaşlarımızı eleştirdim. Çünkü bazen ne anlatmak istediklerini cidden anlamıyoruz. Bu eleştirilerimden sonra Amerika dahil bütün hiphopculardan linç yedim'' dedi.

Editör: MURAT ÖZER