Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına giren Tesla, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da çekiliş ile talihlisine hediye edilecek. Çekiliş sonunda Tesla Model Y’nin, Tesla Türkiye CEO’su Kemal Geçer tarafından kazanana takdim edileceğini belirten WORLDEF Başkanı Ömer Nart, “Tesla çekilişi, Türkiye’de ilk olacak. Belki dünyada da ilk olacak. Bu anlamda herkesi Tesla çekilişi heyecanını yaşamaya davet ediyoruz” dedi.  

Uluslararası e-ticaret platformu WORLDEF öncülüğünde İstanbul Fuar Merkezi’nde 8-9-10 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek 10. World Ecommerce Forum'da, stand-up şovlardan konserlere kadar birçok etkinlik yer alacak. Ayrıca Milli Piyango İdaresi’nin izni ile noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle forum ziyaretçilerinden birine ‘Tesla Model Y’ model elektrikli araç hediye edilecek.  

ÖMER NART: TESLA ÇEKİLİŞİ TÜRKİYE’DE İLK OLACAK  

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, 10. World Ecommerce Forum'da büyük sürprizler hazırladıklarını söyledi. Forumda gerçekleştirecekleri Tesla çekilişinin ziyaretçiler arasında büyük bir heyecana sahne olacağını ifade eden Ömer Nart, “Küresel e-ticaret ekosistemini bir araya getireceğimiz forumu her geçen yıl farklı konseptlerle geliştiriyoruz. Bu yıl onuncusunu düzenlediğimiz forumda ziyaretçiler için farklı sürprizler hazırladık. Bunlardan biri de Tesla Model Y çekilişi olacak. TESLA Amerika’da sadece online sipariş alıyor ve isterseniz kapınıza kadar teslimat yapıyor. Yani bildiğiniz e-ticaretin ta kendisini yapıyor. Biz de haliyle bu yönüyle Tesla’yı çok sevdik. Milli Piyango İdaresi’nin izniyle noter huzurunda 10 Haziran akşamı çekiliş yapacağız. İzin alma sürecimiz devam ettiği için çekilişle ilgili detay paylaşamıyoruz. Ancak Tesla çekilişi, Türkiye’de ilk olacak. Belki dünyada da ilk olacak. Bu anlamda herkesi Tesla çekilişi heyecanını yaşamaya davet ediyoruz. Tesla Türkiye CEO’su değerli dostum Kemal Geçer talihliye Tesla’yı kendisi takdim edecek. Ve Tesla’yı özel standında forum boyunca 11. Hall’de sergileyeceğiz” ifadelerine yer verdi.    

Tesla Türkiye CEO’su Kemal Geçer’in de forumda yer alacağını ifade eden Nart, aynı zamanda e-ticaret ve Tesla’ya dair merak edilenlere dair her şeyi WORLDEF E-Ticaret Dergisi’nin Haziran sayısı kapağında yer alacak Kemal Geçer röportajında bulabileceklerini sözlerine ekledi.  

FORUM, 41 ÜLKEDEN 100 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİYE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK  

10. World Ecommerce Forum, 8-10 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. ‘E-ticaret Yeni Yüzyılı’ temasıyla düzenlenecek forum, 41 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Aras Kargo ve ikas ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek forumda; farklı ülkelerden 70 binden fazla Amazon ve Etsy satıcısı, yaklaşık 550 konuşmacı, 200 üretici, 260 servis sağlayıcı, 400 stant ve 200’den fazla B2B iş birliği masası yer alacak. Global perakende e-ticaret markalarının da yer alacağı forum, global e-ticaret profesyonellerini ve pazaryerlerini de ağırlayacak ve e-ticaret ve e- ihracat ekosistemine önemli bir katkı sunacak.

Editör: MURAT ÖZER